Tata je pričao kćerkici dok je još bila u stomaku, a ovo je bila njena reakcija kad su se po prvi put ugledali

Kažu da bebe u stomaku čuju naš glas, muziku koju koju im puštamo... Ovaj opčinjeni tata je sa svojom nerođenom kćerkicom pričao svakog dana, ujutru i čim se vrati s posla. Pogledajte kako je malecka reagovala kad je u porodilištu prvi put videla tatu i začula njegov glas!

.

Tek rođena deca nemaju razvijeno pamćenje, ne vide dobro, mali su i krhki, ali zato nepogrešivo znaju da prepoznaju po glasu svoju mamu koju su slušali još u stomaku. Neki zbog toga nerođenoj deci pričaju priče, puštaju muziku, a ako niste potpuno uvereni da to ima prevelikog smisla, pročitajte priču ovog brazilskog para i njihove bebice.

Naime, mama Tarsila Rosa i tata Flavio Dantas su se jako radovali dolasku svoje kćerkice. Štaviše, tata Flavio je bio toliko ushićen da je svakog dana ujutru i po dolasku s posla pričao i pričao bebici u Tarsilinom stomaku. Pričao je sve što mu padne na pamet, od toga kako mu je prošao dan do toga kako se raduje što će se uskoro videti, kako je voli i kako će im biti super zajedno. I tako celu trudnoću, piše Miss7.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papai me dando o primeiro mama rs ?

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

.

Ali, kad se mala Antonela rodila u jednom trenutku je dokazala da je savršeno dobro čula tatu i slušala ga sve vreme. Kad su se njih dvoje prvi put ugledali u porodilištu, Flavio je ponovio neke od rečenica koje joj je najčešće govorio, kako je voli, kako je srećan što je napokon stigla. Bebica je počela neodoljivo da se smeje već na prve njegove reči počastivši ga je najvećim i najiskrenijim osmehom na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instrui o menino no caminho em que deve andar, e até quando envelhecer não se desviará dele. ????? Provérbios 22:6

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

.

Srećni tata svoje je osećaje opisao rečima "sva ta ljubav ne stane u moje grudi", a Antonelina mama je kćierku nazvala "božjim darom". Da stvar bude još neverovatnija, malena se rodila na dan kada se u Brazilu slavi Dan očeva. Inače, zaljubljeni roditelji otvorili su kasnije i Instagram profil na kom prate odrastanje svoje kćerkice koja sada ima već gotovo pola godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️?

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on