Ovaj tata je zvezda Instagrama! Sajmon je otac četiri devojčice koji poručuje: "Ovako zaista izgleda život sa decom!"

Sajmon Huper je tata četiri devojčice, koji je rešio da svoje porodične avanture podeli i sa pratiocima na Instagramu, gde je veoma brzo postao ekstremno popularan - ima blizu milion pratilaca!

Ilustracija, foto: Depositphotos/AlexLipa
Ilustracija, foto: Depositphotos/AlexLipa
.

Sajmon na profilu "Father of Daughters" objavljuje trenutke iz svoje urbnesno zabavne, mada često i naporne svakodnevice, a koji verno dočaravaju život jednog muškarca sa čak pet žena - odnosno suprugom i četiri kćerke.

Za razliku od većine drugih roditelja, Sajmon prilično realistično prenosi izazove roditeljstva, ne praveći se da je sve bajka i ne objavljujući samo "upeglane" i savršene fotografije na kojima se zapravo ne vidi koliko je težak "posao" biti tata, ili mama.

Ovaj Insta tata doneo je iskrenu, ali i duhovitu perspektivu očinstva, a publiku redovno oduševljava i nasmejava i zabavnim opisima pored fotografija.

.

"Ovo nije scena iz niskobudžetnog horor filma. Ovo je trenutak kada sam se fotografisao za svoju knjigu, a moja ćerka Oti nije htela da mi pokloni čak ni taj momenat", samo je jedan od njegovih brojnih komentara.

Inače, Sajmonove kćerke - Anja, Marni, Otelija i Dilajla, najveće su zvezde na tatinom Instagramu jer najviše haosa i nestašluka i prave.

Ovaj 36-godišnjak napisao je i knjigu o avanturama sa svojom decom, a i njegova supruga je autor priručnika za odgajanje beba, kao i serije tekstova na istu temu.

.

Sajmon je istakao da je u čitavu priču ušao jer je želeo da pokaže svetu da nije sve onako ušećereno kako uglavnom izgleda na društvenim mrežama i da biti roditelj znači i da često nećete imati vremena za sebe, da ćete morati da se pomirite sa neredom, dečjim igračkama razbacanim svuda po kući, ali i pelenama, flašicama, cuclama...

On se najčešće fotografiše sa jednom karakterističnom, presmešnom grimasom koju je sam nazvao "Šta bi uopšte trebalo da uradim u vezi ovoga".

.

"Da li je još neki roditelj upućen u to da je danas Međunarodni dan suprotnosti? Ne? Nisam ni ja, ali izgleda da su deca obaveštena da je potpuno u redu raditi upravo suprotno od onoga što im kažu roditelji", jedna je u nizu Sajmonovih šala!

Zaista inspirativan profil, zar ne?

Izvor: Žena