Postaćeš tata: Kako da saopštite partneru radosnu vest

Iako jedva čekate da objavite srećne vesti, napravite ovaj trenutak posebnim i nezaboravnim!

Iznenađenje, foto: Depositphotos
Iznenađenje, foto: Depositphotos
.

Bez obzira da li ste vi i vaš partner planirali da stvarate porodicu, ili je vaš mališa potpuno iznenađenje, deljenje vesti bi u svakom slučaju trebalo da bude poseban trenutak. Da se razumemo, partner će svakako biti presrećan kada čuje ovakve vesti, ali bez obzira, potrudite se da taj momenat bude nezaboravan.

1. Iznenadite ga personalizovanom šoljom

Ukoliko jutarnja rutina vašeg partnera podrazumeva obaveznu šolju kafe , šolja sa rečima: "Postaćeš tata!" biće pun pogodak.

2. Pravo u knjižaru

Ukoliko ste strastveni obožavalac knjiga, sigurno mu neće biti čudno da ga pozovete da vam pravi društvo u knjižai. Idite ka delu sa knjigama o bebama i jednostavno mu pružite knjigu o očinstvu. Ovo će uz sve to biti i jako dobra kupovina, jer knjige uvek služe i nikada nisu na odmet.

3. Idite u šoping

Nije da vam je za šoping potreban bilo kakav izgovor, ali verujte, partnerova reakcija će zaista vredeti. Dovoljan je odabir jedne benkice sa interesantnim natpisom, i on će biti presrećan.

4. Napred, ekipo!

Vaša ekipa se širi, pa je najbolji način da partneru kažete ovu vest uz odštampan tekst na omiljenoj majici. Možete mu poslati poruku "novi igrač će se uskoro pridružiti našem timu", uz majicu na kojoj piše "Beba broj 1"

5. Uvijte je

Na stomaku napišite "vekna u rerni" pomoću karmina. Pošaljite mu poruku: "Jedva čekam da odmotap poklon kada stigneš kući". Neće moći da poveruje svojim očima kada shvati šta ga čeka.

6. Bolje pored mora

Ukoliko se nađete u blizini, idite na plažu i napišite u pesku svoja imena uz pratećim "uz bebu nas je troje".

7. Gost na većeri

Kupite manji sladak tanjir i postavite ga za sto. Recite partneru da će vam sespecijalni gost pridružiti u narednih devet meseci. Pomoću istopljene čokolade možete napisati na tanjiru "Beba stiže..."

8. Putem uspomena

Poklonite mu album sa slikama svojih najlepših momenata, a na kraj ubacite prvi snimak stomaka uz tekst "Najbolje tek dolazi".

9. Neka bude zabavno

Ukoliko imate pristup njegovom telefonu, promenite zvuk zvona u bebin plač. Tokom noći ga pozovite. Kada ustane da se javi, jednostavno ga potapšite po leđima i recite "Navikni se, dušo".

10. Test iznenađenja

Test na trudnoću ubacite u karticu ili kutijicu uz reči "Postaćeš tata".

Izvor: yu / yumama.com