Svako prema svojim mogućnostima: Ana i Bastijan poklonili sinu za 1. rođendan stan

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prošle nedelje su proslavili sinu Luki prvi rođendan, a za divan dan poklonili su mu ni manje ni više nego stan Nemačkoj, vredan preko milion evra.

Ponosni roditelji, foto: Getty/tSebastian Reuter / Stringer
Ponosni roditelji, foto: Getty/tSebastian Reuter / Stringer
.

Bivša teniserka i fudbaler su u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja obeležili za njih važan datum, a nekretninu su pazarili jer su želeli da pametno investiraju u život svog prvenca. Oni su se se odlučili za stan u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Minhenu, koji će da rentiraju do punoletvstva svog malenog prvenca.

.

- To je jedna od trenutno najboljih lokacija u Minhenu. Stan ima oko 150 kvadrata. Tri spavaće sobe. Jednu dečju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mesto, kuhinju i dva kupala. Ono što je interesantno je da je sve na dugme, recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže sagovornik Kurira i otkriva da mladi par uživa u roditeljskim obavezama.

- Maksimalno su posvećeni svom mališanu. Imaju i dalje pomoć njenih i njegovih roditelja i zaista žive u pravoj oazi ljubavi i blagostanja. Voleli bi da imaju još dece, a za sada uživaju u Lukinom odrastanju.

Izvor: srbijadanas.com