Vreme je za predprolećno čišćenje kuće! Evo nekoliko feng šui saveta

Proleće je vreme obnove, manifestacije i proslave. Sada je idealan period da preduzmete hrabre korake i manifestujete svoje snove. Dobro predprolećno čišćenje vašeg doma može učiniti čuda za vašu energiju, a ona će vas nahraniti i ojačati.

ada je idealno vreme za dobro predprolećno čišćenje, foto: Depositphotos
ada je idealno vreme za dobro predprolećno čišćenje, foto: Depositphotos
.

Feng šui, kao i uvek, može da pomogne raznim lakim, snažnim savetima za prolećno čišćenje vašeg doma. Ako se i nakon duge i možda izazovne zime i dalje osećate tromo i niskoenergetski, evo nekih dokazanih i istinitih feng šui koraka za podizanje vaše energije.

Prolećno čišćenje pomoći će vam da napravite prostor za nov, svež ulazak feng šui energije da u vaš život.

Očistite kuhinju
Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, oslobodite se svih stvari koje zagušuju i blokiraju protok energije u vašoj kuhinji (posebno vaše ormare i zamrzivač).Stanje vaše kuhinje je stanje vašeg zdravlja, zato učinite sebi uslugu i temeljno očistite kuhinju!

Uklonite smetnje u frižideru, očistite šporet, rernu i sve posude i tiganje. Oslobodite se svih surovih hemijskih sredstava za čišćenje kuhinje i koristite one prirodne. Očistite sve fioke, površine, rasvetu... - stvorite svež put za snažan, živahan Či koji će teći i nahraniti vašu energiju.

Unesite biljke
Donesite tri nove saksije s biljkama kako biste osvežili energiju svog prostora i simbolizovali, kao i zemlju, energiju novih početaka. Ako planirate da ih stavite u kuhinju, neka to budu bujne i aromatične biljke, kao što su bosiljak, ruzmarin ili menta. Usredsredite se na prednji ulaz, kao i na vašu kuhinju, jer su oba povezana sa vašim zdravljem.

Očistite svoju spavaću sobu i kupatilo
Temeljno očistite svoju spavaću sobu i kupatilo, oslobodite se svega što niste koristili u poslednjih šest meseci. Očistite prostor ispod kreveta, očistite prozore, osvežite i preuredite za proleće i vašu spavaću sobu i kupatilo.

Napravite prostor u svojim ormarima: Ako želite da pozdravite novu ljubavnu vezu u svom životu, napravite prostor, mi mislimo stvarni, fizički prostor, za novu osobu u vašem domu. Očistite svoje ormare za bolji protok i više prostora. Vi bukvalno morate stvoriti otvoreni tok energije u vašem domu da biste mogli privući i manifestovati više od onoga što tražite. Vreme prolećnog čišćenja pruža vam sjajnu priliku da to uradite!

Očistite ceo enterijer
Na kraju, budite sigurni da razumete važnost brisanja prostora i da ste zadovoljni barem jednostavnom feng šui sesijom za čišćenje vašeg doma. Još bolje, nađite vremena da obavite veliku sesiju za čišćenje prostora.

Pripremite se za dolazak proleća. Obnovite svoj dom i obnovite svoje telo. Zakoračite u nov način postojanja i ispunite ga srećnom i zdravom energijom uzbuđenja.

Izvor: Moj enterijer