Bračne tajne koje ne bi trebalo deliti sa drugima

Možda ćete osetiti olakšanje nakon što se poverite najboljoj prijateljici, ali postoje neke stvari koje je ipak najbolje zadržati za sebe.

.

Ponaša se kao budala

Naravno da je lepo požaliti se nekome da vas muž izluđuje. Ukoliko preterate sa jadanjem vi ćete zapravo uveriti prijateljice u to da je vaš muž budala, a one to svakako neće zaboraviti.

Informacije o prihodima

Parovi se ponekada nenamerno nadmeću. Čiji je stan veći, ko vozi bolji auto, a neretko i čija deca imaju bolje ocene. Ne želite da prijatelji vaše probleme proglase nebitnim jer veruju da imate dosta novca ili obrnuto - da se prema vama odnose superiorno. Jednostavno zadržite ravnotežu u prijateljstvima čuvajući ovaj podatak za sebe.

Prijateljica koju vaš muž ne voli

Nemojte dozvoliti da brak stane na put kvalitetnom prijateljstvu. Ukoliko se neka vaša bliska prijateljica ne dopada vašem mužu, nemojte se slučajno izlanuti. Nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, posebno ako sporna drugarica nije učinila ništa loše da zasluži ovakvu reputaciju u očima vašeg partnera.

Informacije o seksualnom životu

Kada vam drugarica ispriča da njen partner ima nadimak za svoj polni organ, vi ne možete da ga pogledate u oči narednih par meseci? Upoređivanje sitnica iz seksualnog života može biti zabavno, ali određene detalje poput seksualnih fetiša, veličine penisa i bilo čega o čemu ne želite da drugi raspravljaju dok vas nema, najbolje je da izostavite.

Koliko ste zaduženi

Svaki bračni par ima neko zaduženje, a visina duga puno govori o vašoj finansijskoj stabilnosti kao para. Prijatelji bi mogli ovo pogrešno da protumače - ako je dug mali misliće da im nabijate na nos, ako se žalite koliko je veliki oni vas možda iz sažaljenja neće pozvati na letnji odmor. Nemojte im davati razlog da sude o vama.

S kim iz kruga prijatelja biste mali aferu

Bračni parovi se ponekada šale na ovu temu i sasvim je normalno imati ovakve maštarije, ali je opasno deliti ih sa drugima! To je ona vrsta informacije koja bi mogla izazvati neprijatnosti i probleme. Nemojte je olako deliti sa drugima, a ni sa partnerom.