Dom i porodica

Poznata holivudska zvezda banula nepozvana na venčanje: I to mu nije prvi put!

Ljudi ga jednostavno vole, a nakon što je postao svetska filmska zvezda, zavladao je društvenim mrežama.
09.09.2018. - 09:30h

U poslednje vreme Kijanu Rivs čest je slučajni gost na venčanjima. Onoliko koliko smo sigurni da publika neće zaboraviti njegove uloge, toliko smo uvereni da će ga ovi mladenci pamtiti do kraja života.

Dok je odmarao u "Drim in" hotelu u Santa Kruzu u Kaliforniji, pripremalo se venčanje Lesli Voker i Džeroda Kamare. Kijanu je to primetio i rešio da se slika s mladencima, koje je to oduševilo.

Slika Rivsa, koji ima veliki broj obožavalaca u Srbiji, oduševila je mnoge i na Tviteru, gde su za njega napisali da je "presladak". Ali fotografisanje nije bilo jedino što je zvezda "Matriksa" uradila. Brat mladoženje je za "Hafington post" izjavio da se Kijanu srdačno pozdravio sa svim gostima.

"Bio je toliko kul i smiren i presrećan što se fotografiše sa njima. Sve se dogodilo neposredno pre venčanja, a mlada i mladoženja su zbog toga bili presrećni", dodao je.

Pre ovog "upada" na svadbu, Kijanu je ušetao i na venčanje Maure i Moreja u Njujorku.

Na Tviteru su napisali da je to najbolja svadbena slika u istoriji. 

Pored slika s venčanja viđamo ga poslednjih godina i na različitim profilma na kojima se pojavljuju njegove poruke mudrosti. Njihova verodostojnost nije potvrđena.

Izvor: žena.blic.rs