Majka se šokirala kada je videla krvavu fleku na peleni svog sina, a onda je počela da rekonstruiše događaje

Moj život je prilično haotičan i malo, malo pa čujem "Ne znam kako sve postižeš, Džesi!". Pretpostavljam da nemam izbora - ja sama mama četiri deteta, i moj predivni muž je pre 10 meseci dobio dijagnozu kancera, što je dodatno unelo haos u našu svakodnevicu. Trebalo je da se prilagodimo njegovom lečenju, i da nađemo nekoga ko će se brinuti o deci kada mi nismo kod kuće.

.

Moja dva najstarija sina, Luk i Džekson, uvek su bili dobri i ne mnogo zahtevni, nisu pravili nikakve probleme, ponkad ih ne bismo satima ni primetili. Upravo zato rešili smo da poradimo i na trećem detetu - ubrzo je stigao Dru Tomas, mali proizvođač nereda i bezobrazluka od prvog dana. Nije bilo nijedne sekunde da ne upadne u neku nevolju. Kada je imao devet meseci, saznali smo da je još jedna beba na putu - došla je i malena Aleksis! Danas su Dru i Aleksis najbolji prijatelji.

No, vratimo se na priču... Moj muž je nedavno dobio paket iznenađenja od svojih prijatelja, a u njemu su bile i gumene bombone. Kako nema puno slatkiša u našoj kući, Dru ih se brže-bolje dočepao i prisvojio kao svoje. On ih je potom sakrivao od svoje sestre gde god je stigao, i često išao po jedno "skriveno jaje" kako je nazivao gumene bombone.

.

Jedno veče kupala sam Aleksis i Drua istovremeno, a kada sam se okrenula da bacim staru Druovu pelenu, videla sam na njoj ogromnu crvenu fleku koja je izgledala kao krvavi urin.

Kako sam inače medicinska sestra, moj um je automatski pomislio da nešto nije u redu. Ranije tog dana požalio mi se da ga bole leđa, pa sam počela da razmišljam šta je krenulo po zlu - da li ima kamen u bubregu, da li se posekao ili iziritirao, pa je to izazvalo krv u urinu... Misli su mi se rojile, a kada sam se približila peleni kako bih proverila o čemu je reč, zinula sam od šoka.

.

Tu na peleni bila je crvena gumena bombona... Očigledno umoran od toga što mu je Aleksis krala sve bombone, on je odlučio da neke sakrije u peleni ispod svojih genitalija. Moram da priznam da je to prilično dobra ideja, ali je rezultirala tako da samo što nisam dobila srčani udar. Kada sam ga izgrdila, silno je plakao... Ne zato što sam ga time povredila, već zato što mu nisam dala da pojede tu bombonu. Plakao je i vikao "To je moja bombona".

Da ne pričam što smo jedva uspeli da operemo crvenu boju sa njegove kože... Ipak, na koncu svega moram da priznam da je on naša velika uteha u ovim teškim vremenima, uvek nas nasmeje, zabavi i razonodi. Zapamtite kada ste u raljama života da treba da se radujete malim stvarima i da ste ponekad blagosloveni njima.... ponekad tako malim kao što je bombona na pogrešnom mestu.

Izvor: zena.blic.rs

Foto za thumb: Thinkstock