Dom i porodica

Kako urediti radni prostor vašeg mališana?

Raspust i razigranost su zaštitini znak leta kada su deca u pitanju, nakon čega nas po pravilu čeka uređenje dečije radne sobe. Predstavljamo ideje za uređenje radnog prostora vašeg mališana.
17.08.2018. - 07:01h
Foto: Promo
Foto: Promo

Radni prostor oslobođen preteranih detalja i suvišnih elemenata pružiće dodatni podsticaj, inspiraciju i elan za kreativno razmišljanje i rad. Ovakav tip organizacije enterijera posebno se preporučuje za stanove skromnijih diemenzija, gde je uspešna organizacija prostora možda i njavažniji deo čitavog procesa uređenja.

Enterijeristi Forma Ideale kreirali su viziju radne sobe za tinejdžere koji smelo koračaju putem uspeha i velikih zadataka uz pomoć tematski koncipiranog kompjuter stola u minimalističkom duhu CT-1720 praktičnih dimenzija i stolice UMC7003 unikatnog dizajna.

Foto: Promo
Foto: Promo

Domaći zadaci i radne obaveze uskoro postaju ponovo deo dečije svakodnevnice i naše je da učinimo da ti dani budu za njih deo najlepšeg poglavlja koje pišu u svom omiljenom radnom kutku. Pažljivo odabrani detalji i nameštaj u belom dezenu, doprineće efektno zaokruženoj enterijerskoj celini. Dobitna kombinacija za uređenje prostorija manjih dimenzija je kompjuter sto BOBBY i stolica NF-901A.

Foto: Promo
Foto: Promo

Bez obzira da li uređujete radnu sobu devojčice i dečaka treba poštovati njihov stil, osećaj za lepo i potrebe kada su u pitanju raspoloživi prostor za dodatne aktivnosti, kao što su igra, druženje i odmor. Prikazani primeri ilustruju kako se svaki milimetar raspoloživog prostora može smisleno iskoristiti i upotpuniti najsitnijim detaljima koji su dragi vašem detetu.