Upozorenje mame: Moje dete se povredilo zbog predmeta koji koriste milioni roditelja

Nakon što se njen sedmomesečni sin probudio u suzama i sa opekotinom na obrazu, mama Kristen je bila uplašena i iznenađena. Nakon što je otkrila uzrok, želela je da podeli sa svim

.

Mama Kristen Milhon bila je iznenađena nakon što se njen sedmomesečni sin probudio sa opekotinom na licu. Odmah je znala da nešto nije u redu jer se probudio plačući. Kada ga je podignula iz kreveca, primetila je opekotinu.

"Dete je imalo crveni plik veličine novčića na levoj strani lica. Odmah mi je na pamet pala opekotina od neke hemikalije. Dok sam ga pripremala za auto, pomislila sam da je možda od nečega sa čime je spavao, ali tada sam se setila da u krevecu nije bilo ničega osim cucle", napisala je Kristen.

Zapravo, nije sumnjala na cuclu jer na takvu opasnost ne upozorava nijedna knjiga o roditeljstvu pa čak ni reklame ili lekari.

"Nakon pregleda dva lekara, utvrđeno je da je opekotina nastala zbog cucle. Dok se Džek noću okretao, napravio je vakum između obraza i prednje strane cucle. Veličina opekotine i cucle se savršeno poklapaju", objasnila je Kristen.

Kako se i drugim roditeljima ne bi dogodilo isto, Kristen je poslala važno upozorenje putem društvenih mreža.

"Moje jadno, nedužno dete se povredilo zbog predmeta koji koriste milion roditelja. Dok ne pronađemo odgovarajuću alternativu, cucle više nećemo koristiti, a tada ćemo upotrebu pažljivo pratiti".

Izvor: index.hr