Dom i porodica

Kupila je ćerkama plišanog nilskog konja, a kada je videla šta je pronašla u igrački, zgrozila se! (FOTO)

Šanan Brandon je mama dve ćerke koja je odlučila da ih obraduje novim igračkama, kupivši im velikog plišanog nilskog konja. Nije ni primetila da sa igračkom nešto nije u redu, nego tek kada je stigla kući, ćerke su se požalile da im je nos igračke prilično oštar.
29.06.2018. - 09:39h

Nakon što je detaljno pregledao igračku, njen suprug Kalum je odmah otišao do prodavnice da je vrati. Menadžer je pri pregledu igračke prstom pritisnuo njen nos, a u istom tom trenutku mu je žilet, koja se u njemu nalazio, posekao prst.

"Bila sam šokirana i zgrožena kad sam to videla. Žilet je bio dug oko sedam centimetara. Prvo što mi je prošlo kroz glavu jeste da su moja deca mogla da se povrede, jer je taj žilet dug sedam centimetara. Ne želim ni da pomišljam na to, ali deo mene se pita da li je ovo neko uradio namerno“, priča Šanan za "Metro".

Igračka je vraćena u prodavnicu, a roditelji su podneli prijavu protiv menadžera dečje radnje.

"Zahvalni smo gospođi Brandon što nam je prijavila ovaj slučaj i izvinjavamo se na neprijatnosti. Proizvođač igračke pažljivo proverava, a čak prolaze i kroz detektor metala. Nikad nismo imali sličnih prigovora“, izjavio je portparol radnje i dodao da je sproveo detaljnu istragu zajedno sa proizvođačem.

Šanan i Kalum su svoj problem objavili na Fejsbuku, te tako apelovali svim roditeljima da prilikom kupovine dečjih igračaka, dobro provere da li su bezbedne.