Došao je sa ženom na porođaj, ali uskoro je morao da zbrine drugu trudnicu koja je osetila trudove

Avgusta 2016. godine, Kejti iz Kalifornije je bila spremna da konačno na svet donese svoju ćerku. Sa porodicom je došla u bolnicu dan pre carskog reza i nervozno je čekala trenutak porođaja.

.

Kejlina sestra Kori takođe je u to vreme bila pred porođajem, ali je njen carski rez zakazan kasnije. Kori i njen suprug Trevis krenuli su, naravno, sa Kejti, kako bi prisustvovali događaju i usput ga slikali i snimili.

.

Međutim, taman kada je počeo Kejti carski rez, dogodilo se najmanje očekivano - i Kori je osetila trudove.

Lekar je rešio da se prvo pozabavi Korinim slučajem, ali ispostavilo se da će i Kejti morati odmah na carski rez, te je tak krenula sumanuta jurnjava lekara, sestara i samog Trevisa niz hodnike kako bi obilazio i ženu i svastiku.

.

Travis nije mogao da veruje šta mu se događa, a lekari i sestre koji su se pojavljivali iz operacione sale takođe su odmahivali glavom u neverici, dodajući da u karijeri nisu doživeli ništa slično.

Na kraju, braća po tetki Rajat i Indi rođeni su sa svega 15 minuta razlike, ili što bi rekao lekar "kao blizanci".

Snimak koji je Travis napravio u bolnici istog momenta postao je viralan, a Rajat i Indi danas su zvezde sa sopstvenim Jutjub kanalom i Instagram nalogom i prati ih oko 40.000 ljudi.

.

Izvor: zena.blic.rs