Majka koja je POSVAĐALA Internet! Možda će vas ovaj postupak majke ubediti da deca nekad ne treba da budu na prvom mestu

Šta biste vi učinili u ovakvoj situaciji?

.

Biti roditelj je teško, pogotovo ako pokušavate da balansirate između poslovne karijere i porodice. Da bi iskazala svoj stav, TV reporterka i dvostruka dobitnica Emmy nagrade Kristen Hjuvit nedavno je na svom Fejsbuku napisala da je izostala sa ceremonijalne dodele nagrada u školi svoje ćerke, da bi otišla u teretanu na trening. Sada se zapitajte šta biste vi učinili u toj situaciji.

.

“Učinila sam nešto za što će mnogi reći da je jako sebično, ali zaista mi je bilo potrebno. U početku sam se osećala krivom, ali sam se zatim setila SEBE i koliko sam naporno radila za Dan zahvalnosti kada mog muža nije bilo kod kuće. Koliko je teško bilo balansirati između svoje anksioznosti, kuće, klinaca, ručka, kućnih ljubimaca i posla. I koliko je teško bilo ne imati nijednu jedinu minutu za sebe”, napisala je na Fejsbuku, prenosi miss7.24sata.hr.

Svojoj ćerki je objasnila da će je na ceremoniji podržati tata i baka, a da je Kristen na nju jako ponosna, ali da tu veče mora izostati zbog stvari koje čini za sebe.

.

Kristen je ovom odlukom i objavom htela pokazati kako se i roditelji često susreću sa teškim odlukama kada moraju doslovno birati između ljubavi prema deci i ljubavi prema sebi. I dok su se mnogi složili sa Kristen jer postavlja dobar primer, ostali su je napali zato što bi po njihovom mišljenju "dete uviek treba da bude na prvom mjestu".

Majke, poslovne žene, šta vi mislite? Da imate pravo na svoje slobodno vreme iako ono ugrožava vreme vaših mališana?

Pratite nas i na Viberu!