Uz pomoć ovih jednostavnih trikova, vaše kupatilo će biti uredno, a i uštedećete na prostoru

Nezadovoljni ste svojim malecnim kupatilom u kojem se ne možete ni okrenuti, a nemate ni snage, ni vremena, ni novca da ga potpuno rekonstruišete, nudimo vam nekoliko načina, pomoću kojih ćete ga ulepšati i učiniti kuupatilo još praktičnijim, šetedeći prostor.

.

1. Ne znate gde više da držite peškire ili pakovanja toalet papira, a suludo ih je staviti van kupatila, jer u njemu nema mesta. Rešite stvar pletenim saksijama, tako što ćete ih zakačiti za zidove kupatila i u njih složiti/sklupčato sve što vam je višak.

.

2. Koliko puta su vam do sada ispadale četke ili fen za kosu po podu, a više nemate snage da ih premeštate sa jednog mesta na drugo. Pogledajte gde da ih smestite, a da se pritom ni ne vide.

.

3. Sve stvarčice u toaletu spakujte u ukrasne kutije i smestite ih na fijoku iznad vrata (pod uslovom da tu imate prostora).

.

4. Napravite red u kupatilu, tako što ćete sve hemikalije i sredstva za pranje rublja spakovati u ormar u toaletu, ali da i u njemu znate gde šta stoji.

.

5. Kako metalne predmete ne biste gubili, postavite magnetnu traku na zid i imaćete pregled gde šta stoji, a uvek će vam biti pri ruci.

.