Zima će biti posebno romantična za ova 3 horoskopska znaka

Ako se pitate koliko će vam ova zima biti romantična, astrologija ima odgovor. U nastavku pročitajte koji će znakovi proživeti lepe trenutke sa svojim partnerom ili pronaći ono što traže na romantičnom polju.

Foto: Batkova Elena/Shutterstock
Foto: Batkova Elena/Shutterstock
.

Rak

Vaš lični život dolazi do izražaja. Sada znate da morate zatvoriti vrata slučajevima koji vas sputavaju. Ove godine imaćete puno sreće na romantičnom polju jer je moguće da ćete pronaći svoju srodnu dušu. Osvajanja, poznanstva i interakcije sa drugim ljudima - izvan vašeg unutrašnjeg kruga - dovešće do promene vašeg pogleda na svet, što će rezultirati visokim optimizmom, piše Ženski.magazin.

Devica

Venera će biti u vašem 5. polju zadovoljstva i ljubavi, koja će vas inspirisati da stvarate romantična iskustva. Međutim Venera će biti retrogradna, pa obratite pažnju na zastoje koji će vas odvesti na stare staze. Generalno, optimizam postoji, jer 2022. može biti prekretnica razvoj vaše erotske strane.

Vodolija

Već dugo osećate da se stvari kreću relativno sporo na polju ljubavi. Međutim, čim Venera uđe u vaš horoskopski znak (6. marta) odmah ćete se osetiti preporođenim i spremnim da prigrlite sve što vam srce poželi. Bićete osveženi i bavićete se onima zbog kojih se osećate lepo, dok ćete sresti ljude koji će u vaš život doneti mnogo romantike.