Vage će OVOG ČETVRTKA imati manjih problema sa saradnicima, Škorpije će u odnosu sa partnerom biti napete

Rakovi uspevaju da završe sve obaveze, Jarčevi često razmišljaju o jednoj osobi, ali nikako ne uspevaju da nateraju sebe na jedan potez.

Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Neko bi vaše reči mogao shvatiti pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Potrudite se da budete iskreni prema voljenoj osobi.

BIK

Dan i njegova energija vam odgovaraju i spremni ste da se bacite u akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovana sa duhovitošću I šarmom, obezbediće vam zainteresovanost osobe koju simpatišete.

BLIZANCI

Vaš nastup izaziva nepoverenje ljudi oko vas jer smatraju da pokušavate da se nametnete kao konkurencija. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK

Uspevate da završite obaveze, jer ste fokusirani I skoncentrisani. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku iscrpljenost. Pokušajte da napunite baterije u popodnevnoj šetnji kroz grad I kupovini sa voljenom osobom ili sa prijateljima.

LAV

Vi ste odlično raspoloženi i neće vam smetati ni povremena podbadanja kolega, koje doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

DEVICA

Odradićete ogroman deo posla oko jednog dogovora, iako imate kratke rokove. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna I pored tenzije koja će biti primetna u prepodnevnim satima. Ipak, ovo ćete lako regulisati.

VAGA

Imaćete manjih problema sa saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do dogovora se teško dolazi. I u emotivnom segmentu može biti varnica jer vas nervira ponašanje voljene osobe.

ŠKORPIJA

Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Doduše, bićete nervozni I saradnici će sa vama teško izlaziti na kraj. Ne oklevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete pažnju. U odnosu sa emotivnim partnerom ćete biti napeti.

STRELAC

Danas možete biti nervozni I reagovati bez potrebe, čak I za najmanju sitnicu. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, jer danas ovde može biti I nekih neugodnih situacija. Zahtevate da vam voljena osoba objasni svoje postupke.

JARAC

Iako će vam dan doneti burne momente I povremenu nesigurnost, brzo ćete uvideti da ste bez razloga brinuli. Sve će se okrenuti u vašu korist. Često razmišljate o jednoj osobi, ali nikako ne uspevate sebe da naterate na neki konkretniji potez.

VODOLIJA

Potražićete pomoć kolege po pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami rešiti situaciju. Jako su naglašene strasti, pa je moguće da više nećete moći da sakrivate od jedne osobe koliko želite kontakt sa njom.

RIBE

Neko vas kritikuje I koliko god da vam se to ne dopada, ne možete poreći da je u pravu. Mogli biste da promenite svoja ponašanja. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com