SUBOTA: Ovnovi - oprezno, dekoncentrisani ste; Rakovi - komplikuju se planovi, menjajte ih u hodu; Blizanci - vodite ljubav, a ne rat!

Pogledajte kakva je vaša današnja astro prognoza!

Foto: Shift Drive / Shutterstock
Foto: Shift Drive / Shutterstock
.

OVAN

Nervoza, pa budite obazrivi u komunikacijama. Onima koji su vozači savetujemo oprez u saobraćaju, jer ste trenutno dekoncentrisani, a u isto vreme brzate. Današnji dan bi bilo najbolje iskoristiti za neki blaži vid rekreacije ili šetnju van grada.

BIK

Velike poslovne obaveze koje morate završiti, a nemate dovoljno vremena. Osobe sa kojima dolazite u kontakt sada vam samo mogu izazivati nervozu i dodatno vas dekoncentrisati. Napetost u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Ako vam je potrebna velika koncentracija ili preciznost, pitanje je da li ćete to odraditi kako treba. Možda bi bilo dobro da uzmete više vremena za svoj odmor i opuštanje. Velike oscilacije u komunikaciji sa partnerom.

RAK

Komplikacije u planovima. Potrebno je promeniti ih u hodu, što će biti teško u datim okolnostima. Neki kompromisi vam neće prijati. Susret sa emotivnim partnerom može biti jako buran. Pokušajte da ovo okrenete na strast.

LAV

Pokušavate da budete tolerantni, ali vas ponašanje druge strane izbacuje iz takta. Tenzije su naglašene u odnosu sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, pa će se ovo odraziti i u vašim emotivnim relacijama. Napravite kompromis.

DEVICA

Neke stvari niste spremni da tolerišete i postavićete granicu u odnosu sa saradnikom ili kolegom. Druga strana ne želi da čuje vaše argumente i lako je moguća rasprava. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom ispravite neke situacije.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara. U jednom momentu statičnost, u drugom gomila obaveza iz kojih ne možete da se iščupate. Teško se uklapate. Neraspoloženje se prenosi u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Teško uspevate da se fokusirate na svoje obaveze. Jako su vam neophodne promene i ne možete da se bavite ustaljenim aktivnostima. Potreban vam je kontakt sa osobom sa kojom ste jako bliski – to mogu biti i partner, ali i prijatelj.

STRELAC

Nervoza u partnerskim i saradničkim odnosima. Previše se opterećujete situacijama koje je moguće rešiti, ali će biti potrebno više takta i razumevanja. Moguća je neusklađenost sa emotivnim partnerom i teško ćete ostvariti harmoniju.

JARAC

Nerazumevanje u dogovorima. Potrudite se da uradite sve ono što je do vas, ali budite svesni da je i na taj način moguće da će dolaziti do problema. Dobar dan za susrete sa prijateljima ili sa ljudima koje odavno niste videli.

VODOLIJA

Održite dobru komunikaciju sa nadređenima. Na neke stvari ne možete uticati, zato pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima. Emotivni partner uspeva da vas opusti i oraspoloži i posvetite mu više pažnje tokom dana.

RIBE

Danas je neophodno da napravite ustupke, jer na drugačiji način nećete uspeti da dođete do rešenja. Neke situacije vam nisu prijatne, ali se morate prilagoditi. U porodičnim i emotivnim relacijama danas je naglašena napetost.

Autor horoskopa Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/