Strelčevi OVE NEDELJE žele da se posvete bližnjima, Bikovi mogu upoznati nove osobe

Lavovi će se opustiti okruženi prijateljima i voljenim osobama, Škorpijama je neko od ukućana “seo za vrat” i non stop ih podseća na neka obećanja.

Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Ovo je dan kada možete mnogo toga uraditi, posebno u relacijama koje su vam bitne – u emotivnim i porodičnim. Ako ste zainteresovani za nekog, vreme je da prestanete da se dopisujete i da konačno ugovorite taj susret.

BIK

Mesec je u vašem polju zabave, flertovanja, ljubavi. Svakako biste trebali da iskoristite ovo vreme I provedete ga sa nekim zanimljivim ljudima. Da ne pričam da možete upoznati I nove osobe koje bi na vas ostavile veliki utisak….

BLIZANCI

Najbolje ćete se osećati ukoliko budete okruženi članovima porodice. Doduše, moguće je da su vam na pameti I obaveze koje niste završili, ali ćete to potiskivati. Dan je odličan I za izlazak sa voljenom osobom. Opustićete se.

RAK

Kod vas je naglašeno polje pokreta, dogovora, komunikacije, komšiluka…Najbolje ćete se osećati ako provedete dan aktivno, u šetnji, ili zabavnim aktivnostima sa ljudima koji su vam dragi. Realizujte neke svoje ideje sa partnerom.

LAV

Eto I nedelje I trenutaka odmora, opuštencije, uživanja. Mesec je u vašem polju vrednosti, i zato dan provedite sa onima koji su vama bitni i značajni. Opustite se okruženi prijateljima i ljudima koje volite. Dobro raspoloženje.

DEVICA

Mesec je u vašem znaku I doneće vam podsticajno I dobro raspoloženje. Moguće je da su vaši planovi veliki, ali imate više nego dovoljno energije I da ih ostvarite. Najbolje ćete se provesti u kontaktu sa prijateljima. Opuštencija I zabava!

VAGA

Planovi za ovaj dan su veliki, ali nisam sigurna da imate dovoljno energije da ih i ostvarite. Neki od vas će ovu nedelju iskoristiti za svoje uživanje – najpre sa voljenom osobom, dok će drugima prijati da se malo povuku i posvete sebi i odmoru.

ŠKORPIJA

Neko vam je od ukućana “seo za vrat” I non stop vas podseća na neka vaša obećanja. Vi ćete gledati da izbegnete celu situaciju I ipak se posvetite samo sebi. Vide se velike aktivnosti kod vas, ali su one uglavnom usmerene na vaše uživanje.

STRELAC

Vama su danas najvažniji odnosi. Sa prijateljima, sa članovima porodice, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Želite da im se posvetite. Sa uživanjem ćete provesti svoje vreme sa ljudima koji su vam dragi. Sledi vam jedan lep i ispunjen dan.

JARAC

Lep je dan pred pripadnicima ovog znaka. Osećate se živo, ushićeno, raspoloženo, opušteno. Želećete da se odmorite, da čitate, da šetate, da napunite baterije. Može doći do vrlo zanimljivog susreta sa osobom koja je baš po vašoj meri.

VODOLIJA

Vi biste da skitate, da lutate, da budete u pokretu. Ako ne možete da se uputite na neko putovanjce, onda ćete šetati ili se baviti rekreacijom. Ako izlazite budite uvereni – sledi lepo poznanstvo I osoba koja će vam se urezati u misli.

RIBE

Bićete okruženi prijateljima, ali ćete biti ćutljivi. Osećate se dobro, samo vam je potrebno da saberete misli. Moguće je da su vam dešavanja iz prethodnih dana oduzela dobar deo energije….ali moguće je I da ste obuzeti razmišljanjima o jednoj osobi. Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com