SREDA JE: Vage pokušavaju da konflikt reše mirnim putem, Ovnovi su zaokupljeni ličnim interesima, Lavove očekuje lepo veče sa partnerom

Kakva sreda je pred nama? Da li ste spremi da "stanete na crtu" problemima ili ćete stvari pustiti da idu svojim tokom?

Foto: SimonVera / Shutterstock
Foto: SimonVera / Shutterstock
.

OVAN

Zaokupljeni ste ličnim prioritetima i ne želite da trošite vreme na ono što vi smatrate nebitnim. Posvetićete se samo svojim ciljevima. Pokušavate da ostvarite zadovoljavajući dogovor sa emotivnim partnerom, ali se danas teško usklađujete.

BIK

Vi ste danas dobro raspoloženi, pa ćete pokušati da se angažujete više po pitanju obaveza sa kojima kasnite. Očekujete dokumentaciju koja nikako ne dolazi. Jedan novi poznanik vam otvoreno daje do znanja da bi želeo nešto više sa vama.

BLIZANCI

Iako se sve odvija kako treba, vi niste u podsticajnom raspoloženju. Zamišljeni ste i zabrinuti za dalje odvijanje situacija, a moguće i da brinete oko nekih dragih osoba. Jedna osoba vam je u mislima, ali niste sigurni da li je dobro da sa njom pokrećete bilo kakvu priču.

RAK

Morate biti angažovaniji po pitanju poslovnih dogovora, jer će samo od vaše inicijative zavisiti da li će se oni i dogoditi i u kom će pravcu ići. Ako vam se neko dopada, nemate više razloga za odlaganje. Vreme je da napravite konkretniji potez.

LAV

Pokušavate da nadređenoj osobi prezentujete svoje ideje, ali druga strana trenutno nema vremena da vas sasluša. Hteli ne hteli ovo ćete morati da odložite za drugi dan. Popodne provedite sa voljenom osobom u izlasku ili šetnji.

DEVICA

Neko ima razumevanja za vaše poslovne ideje, i pokušava da vam skrene pažnju na detalje koje biste mogli da ispravite. Prihvatite ove sugestije, jer su date sa najboljom namerom. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

VAGA

Pokušavate da obuzdate nestrpljivost po jednom pitanju i trudićete se da na mirniji način rešavate situacije koje se danas postave pred vas. Budite pametni pa ovakvu taktiku primenite i sa voljenom osobom, bez nervoze.

ŠKORPIJA

Svesni ste da planove po pitanju saradničkih odnosa možete ostvariti jedino ako se prilagodite, i to ćete danas i raditi. Smanjili ste svoje zahteve, ali sada očekujete da i druga strana to uradi. Partner vam posvećuje veliku pažnju.

STRELAC

Lako ćete dolaziti do dogovora ukoliko se iole potrudite. Angažujte se jer je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom segmentu, aktivirajte se prema osobi koja vam je zanimljiva.

JARAC

Danas imate veliki uticaj u poslovnom okruženju i iskoristite ga pametno – podstaknite druge i nemojte ih pritiskati. Lako dolazite do dogovora, pa inicirajte jaču komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, jer možete ugovoriti sastanak.

VODOLIJA

Čudan dan, niste sigurni šta poslovni partner zaista misli po nekim pitanjima i zabrinuti ste kako će reagovati. Opustite se, situacija će se brzo razrešiti. U emotvnim delu osećate veliki zanos i potrebu za jednom osobom.

RIBE

Moraćete da se postavite proračunato ukoliko želite da neke ljude okrenete na svoju stranu. Rezultati će biti polovični, ali sada jedino to možete da postignete. Imate osećaj da partner krije neke stvari od vas, ali ni vi niste u potpunosti iskreni.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/