Škorpijama se DANAS otvara mogućnost za dobru zaradu, Rakovima prija flert

Ovnovi lako ostvaruju komunikaciju sa suprotnim polom, Bikovi imaju dosta obaveza.

Asier Romero/Shutterstock
Asier Romero/Shutterstock
.

OVAN

Koliko god da je prethodnih par dana bilo obojeno tenzijom, toliko ćete danas lako uspevati da rešite neke probleme. Dobro za sastanke, dogovore, čak i kraća poslovna putovanja. Danas lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom.

BIK

Poslovnih obaveza ima dosta, ali trenutno ste u odličnom raspoloženju I lako završavate sve ono što vam je dato u zadatak. Kada završite sa poslovnim obavezama, čekaju vas lične, prijatnije. Druženje sa prijateljima koje je neočekivano iskrslo.

BLIZANCI

Imali ili nemali obaveze, svakako ćete provesti dan u dobroj atmosferi. Sve ono što se dešava donosi vam pozitivno raspoloženje, čak iako imate obaveza – završićete ih lakše nego što očekujete. Ako želite da osvojite nekog – pokrenite se.

RAK

Neke promene se nisu dogodile, iako ste se potrudili oko njih. Prihvatite trenutnu situaciju takva kakva je – uradili ste ono što je bilo do vas. Poslovni segment vam danas nudi šansu za lepo poznanstvo I komunikaciju. Prija vam flert.

LAV

Mnogo toga ste dali sebi u zadatak, ali ćete sve uspeti I da ostvarite. Čak I ako u nekom momentu budete došli u blokadu, priteći će vam kolege u pomoć. Prilikom izlaska ili kroz susret sa prijateljima, možete upoznati zanimljivu I duhovitu osobu.

DEVICA

Vaše je strpljenje rastegnuto do krajnjih granica u prethodnim danima. Danas pokušajte da spustite loptu I ispravite situacije. Ako ste se posvađali sa nekim, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu – vreme je za razgovor I smirivanje situacije.

VAGA

Toliko ste komunikativni, šarmantni, duhoviti – da nema šanse da ne isplivate čak iako ste u prethodnim danima napravili grešku u poslovnom segmentu. Opustite se I po pitanju emocija – ovaj dan iskoristite za sređivanje odnosa sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Još jedan dan koji donosi mogućnosti za dobru zaradu. Možda vi baš I niste u posebnom raspoloženju I nivo energije vam je smanjen, ali bi ovo trebalo iskoristiti. Seksualnost je izražena, postoji mogućnost za neobaveznu avanturu ili pak flertovanje.

STRELAC

Uspevate da kontrolišete napetosti sa kolegama, čak ih I preokrenete sebi u korist. Znate da nađete prave reči I smirite situaciju. Ovo biste mogli da primenite I sa voljenom osobom, naročito ako je u prethodnim danima bilo tenzija između vas.

JARAC

Vama je i današnji dan dobar za posao i za obavljanje svih obaveza koje ste planirali da odradite do kraja nedelje. Malo ćete se nervirati kada shvatite da drugi izbegavaju da urade ono što je do njih i da se izgovaraju. Lepi planovi sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Razmišljate I delate brzo. Ne samo da danas možete uraditi više nego tokom cele nedelje, već ćete se osećati vrlo dobro. Pravi je trenutak i da napravite značajniji korak prema osobi koja vam je jako intrigantna i privlačna.

RIBE

Više bi vam odgovaralo kada bi ostali kod kuće, jer biste se na taj način kroz kontakt sa partnerom I ukućanima – oporavili I napunili pozitivnom energijom. Ako pak imate neke poslovne obaveze, bićete spremni samo za kraće napore.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com