S NJIMA NA KRAJ MOGU DA IZAĐU SAMO ONI VEOMA IZDRŽLJIVI: Ovi horoskopski znaci nemaju milosti u vezi

Rak je emotivan i ako oseti da ne dobiva dovoljno pažnje, očekujte burnu reakciju. Ovan takođe strpljenje nije jača strana, impulsivan je i često bez razmišljanja partneru može da kaže ružne stvari.

Foto: fizkes / Shutterstock
Foto: fizkes / Shutterstock
.

Rak

Rak je emotivan horoskopski znak, ako oseti da ne dobija dovoljno pažnje, reaguje veoma ishitreno i burno. Rakovi mogu dosta da trpe, a onda počinju da se distanciraju od partnera. Toliko su osetljivi da je teško reći šta je ti što im smeta i šta im je potrebno da bi se smirili.

Škorpija

Škorpija je povređena kada je neko ne tretira onako kako ona želi. Možda će postati ogorčena, ali će u svakom slučaju odbiti da pruži objašnjenje zašto nije zadovoljna ponašanjem svog partnera. Takođe, može iskaliti svoje frustracije na partneru, i bez obzira na sve šta će druga strana učiniti da ih smiri, to verovatno neće biti dovoljno.

Ako emotivni partner Škorpije učini nešto što ona ne voli, ovaj horoskopski znak je u stanju da prekine vezu čak i pre nego što čuje razloge ili drugu stranu priče. Zahtevaće stvari od partnera koje on nije u mogućnosti da im da.

Ovan

Ovan nije jedan od strpljivih znakova. Oni su impulsivni i ponekad mogu bez razmišljanja reći i najružnije stvari svom partneru. Naravno, nakon toga će osećati grižu savesti, ali tada je obično kasno.

Ovan može biti tvrdoglav, a kada nije po njiegovom, lako se naljuti. Pripadnici ovog znaka su osetljivi prema sopstvenim osećanjima, pa lako zaborave da uzmu u obzir emocije svog partnera, piše 24sata.hr.

Blizanci

Blizancima možete lako dosaditi. Postaju nestrpljivi prema svojim partnerima, a zatim se naljute ako shvate da partneru treba previše vremena da odgovori na ono što su tražili od njih.

Ako postoji problem u vezi, Blizanci mogu optužiti partnera da se ne trudi dovoljno. Takođe će gnjaviti i žaliti se, ali i odnositi prema partneru kao prema detetu kako bi mogli da manipulišu sa njima.

Bik

Kada je Bik frustriran tada može zajedno sa svojim partnerom napraviti scenu u javnosti. Kada partner optuži Bika da je neosetljiv Bik će odmah krenuti u kontranapad te optužiti partnera za istu stvar. Postoje slučajevi kada njihov partner pokušava da izrazi svoje emocije, ali ih Bik odbacuje. U pitanju su ljudi koji duboko veruju da su uvek u pravu.

Ribe

Kad Ribe ne dobiju ono što žele, ponašaće se kao žrtva. To im ipak ne uspeva uvek i može samo pogoršati stvari. Nije neobično za Ribe da kada se naljute naprave buku, zalupe vratima, udaraju po zidovima ili glasno plaču jer žele da njihov partner zna koliko su povređene.