Ovog PONEDELJKA Vodolijama neko kvari planove; Jarčevi ostaju bez podrške; Blizanci - dobro saslušajte šta vam govore!

Prvi dan nove radne nedelje. Šta su nam zvezde pripremile!?

Foto: pathdoc/Shutterstock
Foto: pathdoc/Shutterstock
.

OVAN

Jako vam smeta što drugi pokušavaju da utiču na vaše mišljenje – kao da namerno žele da vas isprovociraju. Ako budete odreagovali može doći i do rasprave u okviru porodice. Emotivni partner ima planove koji vas ne uključuju.

BIK

Svesni ste da ste isprovocirali jednu situaciju i krivite sebe zbog toga. Najradije bi povukli ono što ste rekli, ali to je sada nemoguće. Zato smirujte, balansirajte, pokušajte na lep način da sredite stvari. Malo turbulentan dan za emotivne veze.

BLIZANCI

Dobro saslušajte šta neko pokušava da vam kaže ili na šta se trudi da vam skrene pažnju. Nemojte se olako odnositi prema savetima. Ovaj obrazac ponašanja možete primeniti i u odnosu sa partnerom što može izazvati burnu reakciju.

RAK

Možete biti neraspoloženi što vaši predlozi ne nailaze na razumevanje od strane ljudi sa kojima sarađujete. Trudićete se da vaše reakcije ostanu na nivou poslovnosti. Potrebno je da se više posvetite jednom članu porodice.

LAV

Niste voljni da saslušate savete saradnika. Vodite situaciju na svoj način, ne želeći da priznate da je neko drugi bio u pravu. Ne solite pamet voljenoj osobi, ona to nikako ne voli. Može vas iznenaditi, za vaš ukus preterano emotivnom reakcijom.

DEVICA

Malo vas uznemirava što se poslovne situacije smenjuju jedna za drugom i što se teško organizujete. Hajde, smirite se, izbrojte do deset i nazad na posao. Čeka vas dosta obaveza u toku dana. Danas niste spremni na ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VAGA

Vaša raspoloženja će se menjati kako se budu menjale situacije u poslovnom okruženju. A pošto danas ide dosta nepredviđenih situacija, moguće je da će stres povremeno kod vas biti dosta jak. Razmišljate da li da date šansu jednoj zanimljivoj osobi.

ŠKORPIJA

To što biste vi sada želeli je teško ostvarivo, a vi se samo bez razloga nervirate. Nečije reči ili postupci vas mogu dotaći, pogotovo ako ste smatrali da je ta osoba na vašoj strani. Nervirate se zbog ljubomore i budno pratite svaki partnerov korak.

STRELAC

Očekivali ste da će vam neko izaći u susret, a sada vam je jasno da će ovo biti samo polovično. Prihvatite i ovo, bolje išta nego ništa. U svojim emotivnim relacijama danas možete biti nervozniji i previše sitničavi prema voljenoj osobi.

JARAC

Nemate podršku i ostavljeni ste da sa nekom situacijom sami borite. Drugi pritiskaju vas, pa ćete biti skloni da i vi taj pritisak prebacite na ljude kojima ste okruženi. Nemojte u odnosu sa partnerom ispoljavati svoju tešku stranu.

VODOLIJA

Neko vam svojim odugovlačenjem kvari planove i dnevni raspored. Pokušavate da na brzinu nađete izlaz iz ove situacije. Teško je da možete da se oslonite na druge danas. Ne prenosite svoju nervozu i neraspoloženje na voljenu osobu.

RIBE

Neke situacije su se nakupile i morate da se izborite sa njima. Izgleda kao da vas sa svih strana gađaju problemi. Sedite, predahnite, pa nastavite. Biće vam potrebno mnogo organizovanosti i koncentracije. Emotivno neraspoloženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com