Ovnovima će ove srede dobre vesti da donesu RASPOLOŽENJE; Škorpije će danas biti spremne za LJUBAV!

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

Olga Savić  |  
Foto: 4 PM production/Shutterstock
Foto: 4 PM production/Shutterstock
.

OVAN

U prepodnevnim satima užurbanost. Iskoristite dan da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Polovinom dana situacija će se smiriti i utišati. Dobre vesti vam donose raspoloženje – moguće je da ćete se čuti sa osobom sa kojom priželjkujete kontakt.

BIK

Možda ovaj dan i nije dobar trenutak za donošenje bitnih odluka. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite. U ljubavi stoji zadovoljstvo i povezanost sa emotivnim partnerom. Daćete sve od sebe da provedete lepe zajedničke momente.

BLIZANCI

Iako će prvi deo dana izgledati obećavajuće, potrudite se da uradite što više možete. Naime, u popodnevnim satima možete biti preumorni ili sa manjom glavoboljom. Emotivni partner neće uspeti u potpunosti da vas pokrene.

RAK

Drugi deo dana može doneti zbunjujuće situacije u poslu, ali ćete vi uspeti da izađete sa njima na kraj. Ako niste sigurni šta da uradite po nekom pitanju – odložite odluku ili pitajte za savet. Velika nežnost i lepi razgovori prilikom susreta sa voljenom osobom.

LAV

Uspevate da nametnete svoju volju, I organizujete one oko vas. Imate pravi pristup i širite dobru energiju. Trudite se da ublažite napete situacije sa emotivnim partnerom. Manji pad raspoloženja u večernjim satima.

DEVICA

Velike obaveze ste ostavili za sobom. Imate pravo da budete zadovoljni onim što ste uradili pa nemojte da se začudite ako vas budu obasipali pohvalama. Uživajte u svom momentu. Mogućnost neplaniranog izlaska u večernjim satima.

VAGA

Neko bi rekao da ste previše optimistični po pitanju jednog poslovnog dogovora, ali ste vi svesni i svojih vrednosti, ali i onoga što imate da ponudite. Dan odličan za promovisanje novih ideja. U kontaktu sa voljenom osobom se osećate dobro.

ŠKORPIJA

U prvom delu dana izgledaće kao da ništa od vaših planova nije moguće ostvariti. Ipak, uspevate da preokrenete situaciju. Popodne i veče su odlični za emotivne kontakte. Vi ćete biti spremni za osvajanje, za ljubav, za strast.

STRELAC

Manja zabrinutost može se javiti u popodnevnim satima, i to zbog promena u dogovoru koje niste očekivali. Moguća kratkotrajna konfuzija. Ponašate se čudno i promenljivo i nije ni čudo što vas voljena osoba ne razume. Komplikujete bespotrebno.

JARAC

Manji problem sa saradnikom koji svaki čas menja dogovore i na kojeg ne možete da se oslonite. No, ovo je kratkotrajna konfuzija koju ćete ubrzo rešiti. Lepa iznenađenja od strane voljene osobe. Prija vam da vas vaše drago biće obasipa pažnjom.

VODOLIJA

Danas baš i niste raspoloženi za obaveze, pa ćete se truditi da uradite samo ono što je neophodno... U suštini – sklanjaćete se i od ljudi, i od situacija koje vas na bilo koji način opterećuju. Prijaće vam kontakt sa partnerom ili sa prijateljima.

RIBE

Osećate se prilično dobro i lako ćete izlaziti na kraj i sa ljudima ali i sa situacijama u poslovnom okruženju. Jedna osoba će danas otvorenije nastupiti prema vama i direktno vam dati do znanja da je zainteresovana. Mogućnost komunikacije i susreta.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com