Ovnovi DANAS nezadovoljni; Device partnera stavljaju u drugi plan; Lavovi opterećeni poslom

Da li su nam danas zvezde naklonjene, proverite...

Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock
Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Bićete nezadovoljni, jer ste sve uradili kako treba, a očekivani rezultat je izostao. Moguće je da je ovo samo trenutni zastoj, ne odustajte tek tako lako. U odnosu sa voljenom osobom se povlačite, niste raspoloženi za komunikaciju.

BIK

Danas nikako da dođete do onoga što želite. Koliko god da se trudite, rezultati su nikakvi ili jako mali. Shvatite ovo samo kao trenutnu situaciju. Danas se teško uklapate sa voljenom osobom, promenljivo raspoloženje i kod vas i kod nje.

BLIZANCI

Moguće je da ste u nekom dogovoru „između dve vatre“. I vama je jasno da ne možete svima ugoditi, ali pokušavate da napravite kompromis. Partner vas ne razume, u jednom trenutku funkcionišete odlično, u drugom ste razdražljivi i nepristupačni.

RAK

Nešto lošije okolnosti, napeta saradnja sa ljudima sa kojima radite i teško uklapanje. Evidentno je neraspoloženje i u emotivnom segmentu, koliko god i vi i partner pokušavali da napravite neku normalnu situaciju.

LAV

Još jedan dan kada se u poslovnom segmentu dosta očekuje od vas, ali sa pravom – jer ćete biti na visini zadatka bez obzira na izuzetno kratke rokove. Obuzeti ste prioritetima, pa ćete voljenoj osobi posvetiti samo delić vremena.

DEVICA

Neko se ponudio da vam pritekne u pomoć i odradi jedan deo vaših obaveza. Prihvatite sa zahvalnošću i ne iznosite zamerke. Dan je pre za planove o izlasku ili sa prijateljima nego za planove sa partnerom. Danas je on u drugom planu.

VAGA

Ne uspevate da se u komunikaciji poklopite sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Kao da govorite različitim jezicima, nerazumevanje i mogućnosti zabuna. Niste sigurni šta da uradite kada je voljena osoba u pitanju. Nezadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Poslovni segment je odlično postavljen, ali ćete se smoriti zbog troška koji morate odmah da platite. Ni emotivne relacije neće funkcionisati onako kako vi želite. Veliko nezadovoljstvo i povučenost u drugom delu dana.

STRELAC

Ne možete izaći u susret svima, koliko god da želite. Umesto da razmišljate o tome kako da drugima ugodite, razmišljajte da ne preuzmete previše obaveza na sebe. Ne ustručavajte se u komunikaciji sa simpatijom.

JARAC

Izgleda da ste našli pravi model ponašanja za neke ljude i sada možete bez problema da ih pokrenete. Emotivni partner je više nego zainteresovan da provede deo dana u vašem društvu. Raščistite obaveze i spremite se za uživanje.

VODOLIJA

Kolega ili prijatelj vas ubeđuju da pokrenete nešto zajednički što bi vam donosilo dodatne prihode. Niste baš oduševljeni idejom jer mislite da od toga nećete videti korist. Provešćete veće sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Zadovoljni ste što ste neku poslovnu problematiku rešili bez uplitanja pomoći od strane kolega. Danas imate gomilu obaveza, i trudite se da sve završite na vreme. Imate osećaj da partner izbegava da provodi više vremena sa vama.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com