Ovi horoskopski znakovi će imati najviše SREĆE u 2023. godini: Da li ste među njima?

Iako smo kalendarski još uvek u 2022, mnogi se već sada raduju sledećoj godini u nadi da će im se ostvariti neke neispunjene želje.

Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
.

Astrolozi su sastavili popis horoskopskih znakova kojima će 2023. godina biti srećna na profesionalnom, finansijskom i ljubavnom planu.

Jarac

Pred njima je izvrsna godina. Iako početak neće obećavati, u proleće će uočiti pozitivne promene. Susreće se s novim prilikama i značajnim napretkom u gotovo svakom aspektu života. Pratiće svoje ciljeve i imaće dovoljno samopouzdanja za preduzimanje novih koraka. Očekuje ih dobit u finansijskom segmentu života, ali najsrećniji će biti na ljubavnom planu, gde će doživeti prijatna iznenađenja.

Bik

Prvih nekoliko meseci 2023. godine pogodni su za donošenje odluka vezanih za porodicu ili preseljenje u novi dom. U ovoj će godini njihove finansije biti sjajne, ali će i ljubavni život mnogo obećavati. Imaju velike šanse da postignu emocionalno ispunjenje, pa bi tako samci mogli da upoznaju odgovarajućeg partnera, dok bi se oni koji su u vezi mogli venčati ili osnovati porodicu.

Škorpija

Uživaće u sjajnoj godini. Otvaraju im se prilike u svakom segmentu života. Pratiće svoje ciljeve i steći samopouzdanje za preduzimanje važnih koraka, a spremnost na prilagođavanje donosi im uspeh. Zbog povoljnog rasporeda planeta na pomolu je finansijski dobitak ili promena posla. Na intimnom planu ostvariće im se najskrivenije želje.

Rak

Prema predviđanjima, ovo će im biti profitabilna i poslovno povoljna godina. Uticaj planeta pomoći će im u ostvarenju želja, bilo da se radi o unapređenju na poslu, venčanju, novoj vezi ili radu i studiranju u inostranstvu. Očekuje ih uspeh u karijeri, a posebno kada su u pitanju intelektualni poslovi, piše Index.hr.