Ove nedelje, Ovnovi guraju probleme pod tepih, Device izlaze da bi "ohladile glavu", dok Jarčevi pune baterije na svoj način

Kakva je vaša astro nedelja, proverite u nastavku.

Foto: Halay Alex / Shutterstock
Foto: Halay Alex / Shutterstock
.

OVAN

Bilo bi divno kada biste dan proveli sa ljudima koje volite i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga. Imate obaveze, ali one vam trenutno nisu prioritet.

BIK

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – poklonite svoje vreme samo onima koje istinski volite.

BLIZANCI

Dan koji donosi blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih „rasterajte“ druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

RAK

Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već šta možete uraditi....ali za sebe.

LAV

Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Pozovite prijatelje na zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vreme i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

DEVICA

Vreme je da se maknete iz kuće i da odete na proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

VAGA

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu ili negde van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar idite sa voljenom osobom ili sa prijateljima u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

ŠKORPIJA

Vreme je da pokrenete pozitivne promene kod sebe. Za promenu biste mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan.

STRELAC

Vaša razmišljanja, ali i potezi su usmereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost.

JARAC

Svesni ste da ste lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite, relaksirate i posvetite malo vremena i sebi. Potrebno vam je da napunite baterije.

VODOLIJA

Vi ćete se usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno osećati nesigurno. I druženje sa decom i boravak na svežem vazduhu može pomoći.

RIBE

Danas ste usmereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com