Od 1. APRILA stižu LJUBAV I NOVAC za tri horoskopska znaka, a donosi ih mlad Mesec

Spremite se za nalet prelepe energije, koju morate iskoristiti i primetiti ukoliko želite divno proleće.

Foto: Romolo Tavani/Shutterstock
Foto: Romolo Tavani/Shutterstock
.

Period koji dolazi početkom aprila, odnosno energija koju sa sobom nosi mlad Mesec značiće da se u punom svetlu pokažete na poslu, u porodici ili u odnosu sa partnerom. Sve će raditi u vašu korist, samo je potrebno da iskoristite tu energiju.

Iskoristite ovaj mlad Mesec i napravite planove, koji će vam pomoći u budućnosti i kao nikada do sada krenite putem za ostvarivanje vaših snova.
Tri znaka će posebno uživati u ovakvoj energiji:

Jarac - Ono šta vam donosi ovaj mlad Mesec jeste veliko poboljšanje i intenziviranje odnosa sa bliskim ljudima što uključuje i porodicu. Takođe, iskoristite ovaj trenutak da renovirate prostor u kojem živite, jer će vam malo promena dobro doći u životu. Takođe popravićete odnos i sa sojim emotivnim partnerom.

Rak - Iskoristite svaki trenutak koji vam može pomoći u napretku na poslu i finansijama. Obratite pažnju na znakove kraj puta, jer možda vam dolazi ponuda za posao života. Ovaj mlad Mesec doneće vam mnogo hrabrosti, pa ćete se osmeliti da uradite stvari koje su do sada za vas bile veliki izazov. Uzmite ono šta vam pripada!

Vaga - Bićete veoma uspešni na polju ljubavi. Moguće je da ćete upoznati neku osobu koja će vam pomutiti misli i u koju ćete se ludo zaljubiti. Očekuje vas nalet emocija i prepustite im se. Iskoristite mudro ovaj period da radite na vašim romantičnim vezama.

Izvor: glossy.espresso