NJIMA NI RETROGRADNI MERKUR NE MOŽE NIŠTA: Do 22. oktobra ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA će PROFITIRATI u LJUBAVI I NOVCU!

Astrolozi otkrivaju koja tri znaka horoskopa očekuje sreća, novac i napredak u ljubavi do 22. oktobra!

Ilustracija, foto: Ivanko80/Shutterstock
Ilustracija, foto: Ivanko80/Shutterstock
.

Blizanci

Blizanci će toliko napredovati kroz sezonu Vage da čak ni moćni retrogradni Merkur neće moći da sruši vaše planove. Vaša kreativnost je na visokom nivou pa se fokusirajte na aktivnosti koje u vama bude radost i optimizam.

Ovo je odličan period da se pojačaju strasti u svemu što radite, ali posebno u vezi sa partnerom. Srce slobodnih Blizanaca otvoreno je za novu romansu. Izlazite, družite se i uživajte u hobijima.

Devica

Sunce u Vagi donosi sjajnu ravnotežu, posebno u polju finansija. Moguće je da su se mnoge Device istrošile u prethodnom periodu, ali sada možete da vratite sve na staro, čak možete da učinite da finansijska situacija bude bolja.

Iako će retrogradni Merkur pokušati da spreči vaše blagostanje, uz promenu navika i dobru organizaciju, uspešno privlačite bogatstvo.

Strelac

Leto je možda prošlo, ali vladavina Vage će produžiti periode zabave za Strelce. Stičete nova prijateljstva i inspirisani ste za pozitivne promene u svom životu. Svi prethodni sukobi se stišavaju i očekuje vas potpuni mir.

Pravo je vreme da se povežete sa svim dragim ljudima, a pozitivno raspoloženje i optimizam pomažu vam da napredujete i na polju karijere, piše Atma.