Nedelja: Lavovi se trude da ugode partneru; Od Vaga se očekuje da ispune obećano; Škorpije su magnetski privlačne

Kakve će biti astro prilike ove nedelje, proverite!

Foto: LightField Studios / Shutterstock
Foto: LightField Studios / Shutterstock
.

OVAN

Danas bi bio pravi trenutak da se rasteretite i ostavite sve probleme iza sebe. I sami osećate da ste malo energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam dragi i bitni.

BIK

Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za okruženost porodicom I voljenima. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca.

BLIZANCI

Najviše ćete biti usmereni na porodična dešavanja ili okupljanja. Ako se osećate umorno i iscrpljeno, budite svesni da je to prolazno i da vam je drugi deo dana već rasterećeniji i opušteniji. Uživaćete sa dragim ljudima.

RAK

Ako ste danas u mogućnosti da otputujete – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – posetite osobe koje volite i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se odmorite.

LAV

Potreba da promenite nešto u vašim najbližim emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite.

DEVICA

Želite da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vas privlači. Povremeno imate osećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

VAGA

Neko očekuje od vas da ispunite ono što ste obećali, ali vi ste sklopili druge dogovore i pravite se da se ne sećate da ste bilo šta rekli. Nemojte da se iznenadite ako se druga strana naljuti na vas. Vi želite da se opustite i zabavite.

ŠKORPIJA

Jedino što zaista želite je da budete sa voljenom osobom i da joj se posvetite. Spremni ste da joj priredite neke nezaboravne trenutke. Ako ste sami – krenite u osvajanje osobe koja vam se dopada, jer je teško da će vam moći odoleti.

STRELAC

Porodični segment je naglašen i veći deo vremena ćete provesti sa onima koji su vam najbliži i najmiliji. Ako ste napravili druge dogovore, imaćete problem da se uklopite. Eventualno bi veče bilo otvoreno za lično vaše planove.

JARAC

Za vas bi bilo najbolje da provedete vreme sa ljudima koji su vam bliski. Energija vam je u padu i potrebno je da se odmorite, a jako će vam prijati da prošetate u prirodi. Ne razmišljajte o opterećujućim temama.

VODOLIJA

Danas ste rešili da se provedete sa onima koje volite. Potrebno vam je da budete okruženi dragim licima, jer vam to diže energiju I raspoloženje. Odličan dan je pred vama, kada ste u pokretu i okruženi bliskim osobama.

RIBE

Ne znate da li ćete na jednu, drugu ili petu stranu. Dok vi razmišljate kuda biste prvo krenuli, prolazi vam vreme i moguće je da ćete propustiti dobar deo dana. Umesto što se opterećujete, pustite da vas situacije vode same od sebe.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/