Lavovima se DANAS sve rešava samo od sebe; Ovnovi - lepe vesti stižu do vas; Vage, slušajte svoj instinkt

Koga će danas pratiti dobro raspoloženje, kome stiže novčani priliv i kome sve danas polazi za rukom, pročitajte u nastavku.

Foto: GaudiLab / Shutterstock
Foto: GaudiLab / Shutterstock
.

OVAN - Čućete informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa bivšim partnerom, onda sada koristite priliku. I druga strana priželjkuje kontakt.

BIK - U potpunosti ste posvećeni poslu i obavezama. No, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI - Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u emotivnim relacijama budite više posvećeni komunikaciji sa voljenom osobom.

RAK - Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas lakše izlazite na kraj sa njima. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

LAV - Jedan od onih dana kada se sve nekako rešava samo od sebe. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DEVICA - Najviše ćete se fokusirati na privatne obaveze koje ste odlagali. Poslu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se porazgovara i da padnu dogovori.

VAGA - Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu celu priču i pokrenete. Slušajte sebe.

ŠKORPIJA - Saradnik, sa kojim ste do pre neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmereni na sebe i svoje potrebe.

STRELAC - Možda ćete morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima fenomenalne ideje i možda bi trebalo da ga saslušate.

JARAC - Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba je vrlo raspoložena da se potrudi oko vas I prijatno vas iznenadi.

VODOLIJA - Neke fine poslovne situacije će krenuti neočekivano a moguć je i lep novčani priliv. Dobre informacije iz inostranstva. Sa voljenom osobom danas izađite, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

RIBE - Najveći deo obaveza uspešete da završite u prepodnevnim satima, koji su najproduktivniji deo vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti jako podsećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com