Lavovima dan pun smeha i dobrog raspoloženja; Bikovima je pravi trenutak za flertovanje; Ovnovi, potrudite se da ne potrošite sav novac

Proverite kakav će vam biti poslednji dan u nedelji! Šta kažu zvezde?

Ilustracija Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ilustracija Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

OVAN

Ono što ste vi isplanirali za danas, teško je ostvarivo No, puni ste elana i entuzijazma, pa se nadam da ćete i uspeti. Nemojte propustiti da nađete vremena i za voljenu osobu. I gledajte da ne potrošite sve do poslednjeg dinara.

BIK

Dan je izuzetno dobar da uvedete novine, promene u svoj život. To može biti sitnica, ali ta sitnica će vam doneti dobro i podsticajno raspoloženje. Za emotivne kontakte pravi trenutak, naročito ako tek pokušavate da „smuvate“ nekog.

BLIZANCI

Današnji planovi bi trebali da budu okrenuti prvenstveno ka onome što vi želite u emotivnom segmentu. Zato napravite podsticajnu atmosferu i pozovite voljenu osobu da vam se pridruži. Raspoloženje dobro tokom celog dana.

RAK

Vi ste rešili da reorganizujete stvari u ormaru I sređujete garderobu...i usput bacate stvari koje vam nisu potrebne. Kao da hoćete da sklonite sve ono što je „višak“ i u vašem životu. Dan za čišćenje energije, za relaksaciju uma...

LAV

Sklonite u stranu sve ono što vas je nerviralo, što vas je opterećivalo ili što vam stvara pritisak. Danas nije vreme za okrenutost ka negativnostima, već za usmerenost na sebe i na voljenu osobu. Dan pun smeha, dobrog raspoloženja.

DEVICA

Neke Device će provesti dan sa prijateljima, neke će otići na izlet ili na kraće putovanje. I u emotivnom delu ovo je odlično vreme za pokret. Dobar je trenutak da se više povežete sa osobom koja vam je zanimljiva. Flertovanje.

VAGA

Ovo nije vreme da budete zatvoreni između četiri zida, koliko god da imate obaveza u domu. Dan je podsticajan i vuče na zabave sa prijateljima, na flertovanje, na dobar provod....na ljubav i društvo emotivnog partnera.

ŠKORPIJA

Malo ćete praviti planove za naredni period, malo biti posvećeni domu i porodici, malo se potruditi da uzmete vremena za sebe. Možda bi bilo dobro da „malo“ nađete vremena i za voljenu osobu, ne stavljajte je na poslednje mesto.

STRELAC

Danas vas mesto neće držati ni jednog trenutka. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je i za emocije i za komunikaciju sa njom pravi momenat. Takođe, ispoštujte ono što ste obećali partneru ili članovima porodice.

JARAC

Mogli biste danas da sa prijateljima skoknete do restorana ili napravite izlet u prirodi, ako vas vreme posluži. Poenta je okupljanje pozitivnih osoba oko vas, razmena dobre energije i uživanje. Vreme je da se i vi opustite na pravi način.

VODOLIJA

Današnji dan doneće vam veliku živost, optimizam, odlične ideje za provod, druženje, zabavu sa ljudima koje volite. Tokom celog dana vam stoji izvrsno raspoloženje i pokret. Obavezno provedite što više vremena van kuće.

RIBE

Planirali ste jedno, ali će vas situacije odvući na drugu stranu. Nećete moći da zanemarite poziv prijatelja i susret sa njim i neke obaveze ćete ipak ostaviti za narednu nedelju. Iako će biti gusto, uspećete da nađete vreme i za voljenu osobu.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com