Lavovi ovog petka neće uspeti da završe sa OBAVEZAMA na vreme, a Vodolije će se teško uklopiti sa voljenom osobom!

Blizancima će danas partner da zamera zbog prevelike posvećenosti društvu i prijateljima...

Olga Savić  |  
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

OVAN

Danas je moguća napetost u saradničkim odnosima, ali i sa autoritetima. Ne brzajte, pokušajte da smirenije i racionalnije sagledate dešavanja. Imate osećaj da se voljena osoba udaljava od vas i da vam ne posvećuje dovoljno pažnje i vremena.

BIK

Tvrdoglavost i impulsivnost, bilo vaša bilo onih koji su oko vas – može proizvesti kratkotrajnu tenziju ili nervozu. Pokušajte da ne budete previše rigidni u svojim stavovima. Pokušajte da nervozu koju trenutno osećate ne prenosite na voljenu osobu.

BLIZANCI

Konstantno ćete se boriti sa komplikovanim i zahtevnim situacijama i ljudima. Budite strpljivi, rešenja će se otvoriti. Partner vam može zameriti zbog vaše prevelike posvećenosti društvu, prijateljima. Razmislite da li je u pravu po ovom pitanju.

RAK

Zahtevna komunikacija i komplikovane situacije sa saradnicima i šefovima. Smanjite impulsivnost, budite spremni da saslušate one koji su preko puta vas i sve se ovo može korektno rešiti. Potrebno vam je da provedete vreme sa prijateljima i opustite se.

LAV

Planirali ste jedno, a „na terenu“ se dešava nešto deseto. Nemate mnogo opcija osim da pokušate da se prilagodite. Moguće je da nećete uspeti da završite sa obavezama na vreme, i to zbog kašnjenja od strane kolega. Emotivno – danas korektno.

DEVICA

Koliko god to želeli, danas je teško da ćete uspeti da uklopite privatne i poslovne obaveze. Nešto mora prevagnuti i oduzeti vam veliki deo vremena. U organizaciji je ključ. Ne možete trenutno ostvariti svoje želje kada je simpatija ili partner u pitanju.

VAGA

Ako drugi ne žele da se promene, moraćete to da uradite vi. Danas ste u kontaktu sa impulsivnim i zahtevnim osobama i ako odgovorite istom merom – ništa nećete postići. Ne uspevate da se uskladite sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Dobro razmislite pre nego što povučete neke poteze danas. Trenutak impulsivnosti može urušiti dugo planirane događaje. Nastavite laganim tempom, bez naglih poteza. Povremeno vam stoje „naleti“ ljubomore i posesivnosti.

STRELAC

Ukoliko ste računali na neke osobe, danas možete biti makar jednim delom razočarani njihovom neažurnošću. No, i bez njih – uspećete da završite ono što ste naumili. Dobri momenti za provod, za uživanje sa suprotnim polom.

JARAC

Dosta toga se komplikuje ali je malo verovatno da ćete vi dići ruke i odustati. Trudite se da budete na visini zadatka i da ispunite očekivanja onih koji na vas računaju. Partner može pokušavati da vam privuče pažnju ili da vas usmeri tamo gde njemu odgovara.

VODOLIJA

Neke situacije su se izdešavale koje niste očekivali i sada razmišljate kako da ih uklopite, a da ne odustanete od svojih ciljeva. Možda bi bilo dobro da sačekate dan ili dva da se sve raščisti. Teško vam je da se uklopite sa emotivnim partnerom.

RIBE

Lošija komunikacija sa saradnicima, pa čak i onim sa kojima uvek imate razumevanje i poštovanje. Oni oko vas su nervozni pa tu nervozu i vama prenose. Dogovori koje ste napravili sa voljenom osobom možda neće moći da budu ostvareni.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com