Koji pripadnici zodijaka žive za leto, a koji ne podnose visoke temperature?

Koliko neki ljudi uživaju u suncu, vitaminu D, visokim temperaturama i aktivnostima na otvorenom, toliko drugi ne podnose vrućinu, pa leto smatraju najgorim godišnjim dobom koje donosi samo komarce, znoj i sparinu.

Foto: 4 PM production / Shutterstock
Foto: 4 PM production / Shutterstock
.

Evo kako svaki znak horoskopa podnosi letnje vrućine:

Ovan

Ako na vreme ne pobegnu od sunca, prvo će “eksplodirati“ njihovo strpljenje, a ako u njihovoj blizini nema klime ili ventilatora onda je najbolje pustiti ih na miru dok se vrućina ne ublaži.

Bik

Bikovi su pravi hedonisti pa neće dopustiti da im vruće leto stoji na putu do uživancije. Možete ih naći u debeloj hladovini ili u sobi sa klima-uređajem kako leže zavaljeni na kauču dok pijuckaju omiljeni hladni napitak ispred televizora.

Blizanci

Takođe ne podnose baš najbolje velike letnje vrućine. Nikako im se ne izlazi tokom dana pa će društvo pozvati da dođe kod njih, ali će zato veče i prijatniju temperaturu iskoristiti za odlazak na neku zabavu.

Rak

Senzibilniji Rakovi teško se prilagođavaju visokim temperaturama zbog kojih postaju razdražljivi i neraspoloženi. Bez obzira da li se nalaze na moru, jezeru ili reci, bitno im je samo da su sa porodicom ili dobrim prijateljima.

Lav

Samouvereni Lavovi dobro podnose vrućine. Leto je Lavovima dobra prilika da skinu višak odeće sa sebe i pokažu svoje atribute kojima se ponose.

Devica

Tokom leta Device ćete najčešće videti negde u hladu, skrivene ispod šešira širokog oboda koji ih štiti od sunčevih zraka. U tom trenutku verovatno će na sebe nanositi losion za zaštitu od sunca sa faktorom 50. Sunčanje je za njih gubitak vremena i velika pretnja za zdravlje.

Vaga

Vage ni same ne mogu da odluče da li vole leto ili ne. U jednom trenutku žaliće se na visoke temperature, a zatim će oduševljeno reći da im je leto najdraže godišnje doba.

Škorpija

Škorpija ne voli direktno sunce, ali zato voli letnje noći koje odišu senzualnošću i tajanstvenošću. Po prirodi su Škorpije vrlo strastvene pa je leto za njih često prilika za neku avanturu.

Strelac

Jedno je sigurno – Strelac se neće previše žaliti na vrućine, čak i kada mu smetaju. Obožava da putuje pa će pronaći idealnu destinaciju na kojoj će se u miru rashladiti.

Jarac

Hvata se u koštac sa visokim temperaturama rashlađivanjem. Kod njega je klima-uređaj upaljen 24 sata dnevno, a za svaki slučaj rade i ventilator. Problem nastaje tek kada mu stigne račun za struju.

Vodolija

Daće sve od sebe da ostalima pokaže zašto je leto najbolje godišnje doba. Vodolijama je leto idealna prilika za puno uživanja na otvorenom u društvu prijatelja. More, bazeni, vodeni parkovi – Vodolija je raspoložena za sve.

Ribe

Nežne Ribe vole da uživaju u letu, toplom sumraku i opuštanju na plaži. Ali gotovo uvek leto upoređuju sa prošlim godišnjim odmorom ili letom koje je bilo najdivnije ikada. Nostalgija je deo njihovog doživljaja svake, pa tako i letnje stvarnosti.

Izvor: Luftika.rs