Kakav UTORAK je pred nama: Rakovi dobijaju sjajnu poslovnu ponudu, Lavovi trpe partnerovu ljubomoru, a ostali?

Koga danas očekuje uspeh na poslu, a ko će imati sukob sa šefom? Da li vaš partner sumnja da ga varate, pa ćete dan potrošiti na ubeđivanje da to nije tako? Evo šta kaže najnovija astro prognoza.

Foto: 4 PM production/Shutterstock
Foto: 4 PM production/Shutterstock
.

OVAN

Kako dan bude odmicao, bićete pod sve većim stresom i nervozom, jer neke obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji sa nadređenim. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Jako se nervirate jer niste sigurni kako će se odvijati jedan poslovni dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete razočarani ako se vaši snovi rasprše. Svoju nervozu sada ćete lako preneti u emotivni odnos.

BLIZANCI

Nerviranje vezano za poslovni segment, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste to očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom.

RAK

Neko će vam dati predlog ili poslovnu ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći na adekvatan način da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom.

LAV

Nečiji poslovni predlog vas je oduševio, jer ste svesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo moglo unaprediti. Emotivni partner vas pritiska ljubomorom.

DEVICA

Vaše ideje jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane šefova ili saradnika. Ako ne uspete, ostavite ovo za neki drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dotaći.

VAGA

Neke nedoumice vas muče po pitanju poslovne saradnje u koju ste uključeni. Niste sigurni koliko možete da utičete na neke stvari, ali ste svesni da pojedine segmente dogovora morate promeniti. Partnera opterećujete ličnim problemima.

ŠKORPIJA

Očekujte užurbanost, nervozu i stres. Teško ćete se fokusirati i vodite računa da ne napravite neki propust. Ako ostanete hladne glave, možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Raščistite jedan problem sa voljenom osobom.

STRELAC

Dan je odličan za zaradu pa ako imate dodatne poslove, posvetićete im punu pažnju. Zadovoljni ste dogovorom koji ste postigli. Niste raspoloženi za mnogo razgovora sa voljenom osobom, radije biste se prepustili strasti i uživanju.

JARAC

Evidentno je da imate mnogo posla i da morate požuriti, ali ste i sami svesni da vam ovo brzanje otvara prostor za propuste. Pokušajte da se organizujete. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, i dvoumite se da li da se pokrenete prema njoj ili ne.

VODOLIJA

Nekom od kolega ćete sa zadovoljstvom održati predavanje i reći šta mu sve zamerate i koje su njegove greške i propusti. Potrebno je da se malo opustite i ne unosite nemir u radnu sredinu. Odličan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Iako užurban, ovaj dan će doneti neke zaista dobre prilike. Stoje vam mogućnosti za iznenadne prilive, ali i za troškove, pa vodite računa gde vam novac odlazi. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja, pokušavate da se prilagodite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/