Jedna osoba pokušava DANAS da pridobije Ovna; Blizancima je potrebna pomoć, dok Strelac ima problem u komunikaciji sa saradnicima

Poslednji radni dan u nedelji - kom' obojci, kom' opanci!?

Foto: garetsworkshop/Shutterstock
Foto: garetsworkshop/Shutterstock
.

OVAN

Jedna osoba pokušava danas da vas pridobije. Saslušajte šta ima da kaže, možda biste i mogli da napravite dogovor sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice ili sa prijateljem.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su jako povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje.

BLIZANCI

Danas će vam trebati pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti greškice iz prethodnih dana.

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena i ubrzavate tempo. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje očekujete. Dan je odličan za emocije. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Moguće je da se planirani sastanak odloži u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite maksimalno korektni prema svojim ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju.

DEVICA

Neko će imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

VAGA

Imate osećaj da ljudi sa kojima radite pokušavaju da izvrdaju dogovore. Ne možete uraditi ništa, osim pratiti kako se odvija situacija na dalje. Emotivno ste trenutno dosta nesigurni i potrebna vam je pažnja i prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA

Planovi za koje ste već mislili da ćete morati da odustanete od njih, kreću da se odvijaju nekim normalnim tokom. Dosta toga ste prećutkivali voljenoj osobi i smatrate da je pravo vreme da joj se sada i otvorite. Prisutna je nervoza.

STRELAC

Nervoza I lošije raspoloženje i trebali biste da se potrudite da se to ne oseti u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete. Svoje probleme zadržite za sebe. Shvatate da morate podhitno da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po pitanju koje vam je bitno. Nemate razloga za uznemirenost, sve će se rešiti brže nego što ste to mislili. Sa voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, možete neke situacije prevazići.

VODOLIJA

Dobijate čvrste garancije da ćete uspeti po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smete li da se radujete unapred ili da čekate da se ovo obećanje i ispuni. Na poslovnom okupljanju primećujete osobu koja vam jako privlači pažnju.

RIBE

Prilično ste se umorili tokom ove sedmice i jedva čekate popodne, da se konačno odmorite i isplanirate sebi vikend. Bićete letargični po pitanju obaveza danas. Voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru. Ovo bi bilo šteta propustiti.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com