Horoskopski znakovi kao prijatelji: Ovnovi kompetitivni; Bikovi uvek tu za vas...

Horoskop nam može pomoći da izaberemo idealnog partnera, ali uz to nam može pružiti i uvid u snage i slabosti naših prijatelja, kako bismo se sa njima bolje, lakše i lepše slagali.

Foto: Look Studio / Shutterstock
Foto: Look Studio / Shutterstock
.

Ovan

Ovnovima su prijateljstva izuzetno važna i poznati su po tome što brane svoje prijatelje. Ako vam neko učini nešto nažao, Ovan je prvi prijatelj kom bi trebalo da se obratite, jer će znati kako da odreaguje na pravi način. Vrlo su kompetitivni, pa i nisu najbolji prijatelji za igranje društvenih igara, jer se često svađaju oko pravila igre.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi. Moraju sve da urade tačno onako kako su zamislili. Zato, nemojte da se uvredite ako izaberu da ostanu kod kuće i gledaju seriju, umesto da izađu na piće sa vama. Oni na taj način žele da provedu svoje vreme i tako će i biti. Mogu biti teški, ali su verni, i uvek će biti tu za vas kad su vam potrebni.

Blizanci

Možete steći utisak da su Blizanci uvek u centru pažnje, jer mnogo vole da pričaju. Prati ih glas da su dvolični, ali to nije istina; samo znaju da se adaptiraju. Zato ćete primetiti da se različito ponašaju u različitim društvima. Vole da multitaskuju, ali ne posvećuju ničemu dovoljno pažnje, zato stvari nekad mogu odrađivati površno.

Rak

Rakovi su prijatelji koje ćete prvo pozvati onda kad vam je potrebna uteha. Oni vole da vode računa o drugima i uvek će vam dati pravi savet. Njihov najbolji provod je da gledaju film sa prijateljima i jedu picu.

Lav

Ne postoje lojalniji prijatelji od Lavova. Oni su tip prijatelja koji će vam pomoći da zakopate leš (metaforički rečeno). Niko neće dati toliku podršku svojim prijateljima kao oni i nisu narcisi, samo vole da dobiju onoliko pažnje koliko je daju.

Devica

Kada planirate da se vidite sa Devicom, znajte da će svaki detalj tog viđenja biti do detalja isplaniran. Zato joj prepustite planiranje rođendana ili devojačke večeri – sve će savršeno organizovati i svi će biti zadovoljni. Nekad može da bude isuviše kritična, ali zapamtite, želi vam najbolje.

Vaga

Vage su “socijlani leptiri”, pa su super prijatelji za partijanje. Ako se posvađate sa njima, postaće pasivno-agresivne, to je zato što ne vole nikakav vid konfrontacija. Njima je noćna mora kad treba da odluče nešto, zato je najbolje da vi birate mesta gde ćete se viđati.

Škorpija

U početku mogu delovati hladno i nezainteresovano, ali kada ih bolje upoznate, postaće veoma vezane za vas. Mana Škorpija je što kriju stvari od prijatelja i nekad nisu dovoljno otvorene. Ne rade to namerno, samo ne vole da otkrivaju pojedine delove sebe.

Strelac

Strelci su harizmatični prijatelji koje ćete pozvati onda kada želite da idete na žurku. Takođe, ne postoje bolji prijatelji za zajednička putovanja – želeće sve da obiđu i svakog da upoznaju, pa vas sa njima očekuje mnoštvo avantura.

Jarac

U rečniku Jarčeva ne postoji reč spontanost. Sa njima sve mora biti isplanirano – kad ćete se videti, gde, do kada. Ako idete na put i treba vam neko da zalije biljke ili pričuva ljubimce – Jarac je prijatelj kome treba da se obratite.

Vodolija

Ovo je prijatelj umetnik koji je sasvim autentičan i baš ga briga šta drugi misle o njemu. Od Vodolije ćete otkriti novu muziku, slikare ili zanimanja za koja nikad ranije niste čuli. Odvešće vas u antikvarnicu ili na svirku indie muzike. Deluje hladno, ali to je daleko od istine.

Ribe

Ribe će vas voditi u muzeje, galerije i bisokope. Sa njima ćete početi da trenirate jogu i naučićete sve o čakrama. Vrlo su intuitivne – imaćete utisak da vas čitaju kao knjigu. Emotivne su, empatične i vole da pomažu drugima.

Izvor: Wannabe Magazine