Flert, promene na poslu, pad imuniteta: Šta vas čeka ovog proleća?

Proleće je zvanično stiglo. Za par dana napustiće nas i loše zimsko vreme i sve će da procveta. Dan ravnodnevice, 20. mart, doneo je mnoge promene i u astrološkom smislu, a evo koji znakovi će imati najpovoljniji horoskop.

Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock
Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock

OVAN

Sunce je trenutno sa vama. Obavezno odvojite vreme za sebe, radite ono što vas ispunjava i čini srećnim. Dozvolite da pozitivna energija zagospodari vašim životom. Proleće je vaše vreme - obavestite svet da je došlo vaših pet minuta.

BIK

Vreme je da se stvari isteraju na čistac, da se sve tajne i nedoumice razotkriju. Uzmite vremena koliko vam je potrebno da u samoći osmotrite svet oko sebe. Promena rutine ispuniće vas energijom i doneće dobre stvari u vaš život.

BLIZANCI

Osećate se veoma društveno i zainteresovani ste za povezivanje. Isplanirajte onlajn događaj za sve svoje prijatelje na društvenim mrežama, ko zna gde vas to može odvesti. Početak proleća doneće vam nove poslovne šanse ali i jedan emotivni izazov.

RAK

Vaše profesionalne ambicije biće ispunjene a trud nagrađen. Imajte poverenja u sebe, ne plašite se da se kladite na svoje veštine. Bićete zapanjeni gde će vas dovesti upornost i rad.

Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock
Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock

LAV

Ne rasipajte energiju, fokusirajte se na jednu životnu oblast i gledajte kako stvari za vas postaju bolje. Spremni ste dobro da se potrudite da ostvarite svoj cilj. Bez brige, rezultat neće izostati.

DEVICA

Vreme je da razmislite o sebi. Poradite na svom samopouzdanju. Ako zavirite unutar svog bića i priznate šta je ono što vas tišti, život će vam se potpuno transformisati.

VAGA

Posvetite se sebi i svojim potrebama. Vaše vreme tek dolazi, nemate razloga za brigu. Očekuje vas veliki napredak na profesionalnom polju.

ŠKORPIJA

Psihičko osnaživanje je ključno. Sledi vam period velikog izazova, zato je važno da budete spremni na ono što vam naredni dani donose. Promenite svoje svakodnevne aktivnosti, uložite više truda i rezultat vas neće zaobići.

Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock
Šta vas čeka ovog proleća?, foto: Ivanko80/Shutterstock

STRELAC

Da li osećate ljubav u vazduhu? Dogodiće vam se sudbinski susret onda kada se najmanje budete nadali. Ovo je vaše vreme - iskoristite ga! Sve će se odvijati baš onako kako želite.

JARAC

Vreme je da se posvetite emotivnom životu. Usresredite se na stvari koje želite i neka vam to bude zvezda vodilja. Može se dogoditi da promenite bračni status.

VODOLIJA

Pravi je trenutak da se čuje vaš glas. Pokrenite blog, sajt, podelite svoje priče i svoja iskustva. Vi imate mnogo kreativnih ideja, zašto ih ne biste podelili sa svetom?

RIBE

Ovo je povoljan finansijski period za vas. Vreme je da poradite na budžetu. Igrajte igre na sreću i jačajte veštine koje će vam otovoriti nove mogućnosti, piše Lepa&Srećna.