Devicama se danas smeši prilika za novi posao, Rakovi će se "opariti", a šta je sa ostalima?

Četvrtak koji je pred nama pojednim pripadnicima horoskopskih znakova donosi priliku da se konačno oprobaju u nekim novim poslovima, drugi će biti pomalo nervozni, jer ih muče brojne obaveze. Proverite kako su vama danas zvezde naklonjene.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock
Foto: Dean Drobot / Shutterstock
.

OVAN

Drugi vam mogu pomoći da ostvarite planove. Potrebno je samo da prestanete da predstavljate sebe kao da vam nije potreban niko na ovom svetu. U emotivnom segmentu pustite da stvari idu svojim tokom, sve je u redu između vas i voljene osobe.

BIK

Napravili ste dobar poslovni dogovor i danas vam od toga ide satisfakcija kroz pohvalu od strane nadređenog ili materijalnu dobit. Ovaj dan i u emotivnom segmentu može biti dosta dobar, jer vi i partner razmišljate na isti način.

BLIZANCI

Velika posvećenost obavezama, ali uspećete da uglavite i vreme za partnera. Danas može doći do značajnih kontakata i u poslovnom segmentu, ali mogu vam se pojaviti i novi ljudi koji vas mogu emotivno zaintrigirati.

RAK

U poslovnom segmentu dan će se odvijati dosta dobro, imate podršku od strane kolega i pretpostavljenih a možete se I “opariti”. Međutim, vama najviše razmišljanja i pažnje odlazi na ljubavni segment, koji je danas jak.

LAV

Radujete se zbog informacija koje stižu, a koje vam daju podstrek u poslovnom segmentu ali i u materijalnoj sferi. Ono što ste želeli, uspeli ste da pokrenete i ostvarite. Možete biti uzdrmani na emotivnom planu pojavom jedne osobe.

DEVICA

Sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro, a danas do vas mogu doći i vesti o pokretanju novog posla. Takođe, priliv novca je više nego moguć. Kada sve ide kako treba, i ljubav prati – zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

VAGA

Dobre vesti koje su vam veoma značajne. Vezuju se za posao, vezuju se za finansijsku sferu i Vage bi danas trebale da provedu ispunjen dan. Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom i čini vam se da je konačno počela da reaguje na vas.

ŠKORPIJA

Samo malo inicijative je potrebno da biste ostvarili ono što priželjkujete. U poslovnoj sferi stvari se odvijaju po vašim zamislima. Neki od vas će pokušati da ugovore tajni susret. U postojećim emotivnim vezama porast ljubavi i razumevanja.

STRELAC

Osećate da postoji velika podrška za vaše ciljeve. Bojite se da ovo ne ostane samo na obećanjima, iako smatrate da se ovim osobama može verovati. Dan je dobar za emotivne susrete, ali ne za neke značajne priče. Samo za uživanje i za opuštanje.

JARAC

Danas vas čekaju dobri poslovni rezultati koji neće proći neprimećeno. Moguće je da ćete potražiti savet od prijatelja oko nečeg što vas muči u emotivnom smislu, iako je pitanje da li ćete ga i poslušati. Ipak najradije slušate sebe.

VODOLIJA

Sada ste sto posto sigurni da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Potvrda dolazi od strane osoba koje su vam bitne a informacije koje dobijate mogu promeniti mnogo toga. U emotivnom delu spremni ste na veće izlive nežnosti i možete iznenaditi partnera.

RIBE

Nešto što pokušavate da realizujete, morate u hodu promeniti da biste uspeli. Ako poslušate savet nekog ko je iskusniji od vas, mnogo ćete lakše rešiti celu situaciju. Moguće je da ćete danas biti izuzetno velikodušni prema voljenoj osobi.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com