Blizanci DANAS IZBOMBARDOVANI informacijama; Lavove nerviraju saradnici; Vage zbunjene ponašanjem kolega!

Ovaj utorak izgleda dosta komplikovano iz ugla zvezda...

Foto: Ollyy/Shutterstock
Foto: Ollyy/Shutterstock
.

OVAN

Možete se malo povući u sebe, što će drugi protumačiti kao distanciranost, a suština je da vi pokušavate da pronađete rešenje za probleme koji vas muče. I pored ovoga – poslovni segment je uspešan, jer ćete biti posvećeni svojim obavezama.

BIK

Osećate jako, podsticajno raspoloženje i pozitivnu napetost prilikom susreta sa ljudima za koje smatrate da možete ostvariti saradnju i korektan poslovni odnos. Iskoristite šanse koje vam ovaj dan nudi. U odnosu sa voljenom osobom vas vuku jake strasti.

BLIZANCI

Informacije vas bombarduju sa svih strana, ali niste sigurni koliko se one uklapaju u ono što ste vi zamislili. Nemojte donositi odluke na brzinu. Nemojte se suzdržavati kada je voljena osoba u pitanju – pokažite joj koliko je želite i volite.

RAK

Dobre ideje, odlična kreativnost, ali će i intuicija biti na visokom nivou. Dan će vam proteći u vrlo dobrom raspoloženju i u odličnim odnosima sa ljudima sa kojima radite. U emotivnom segmentu će vladati uživanje, zadovoljstvo , romantika.

LAV

Neki ljudi iz poslovnog okruženja vas nerviraju tvrdoglavošću. Takođe, smetaju vam da pokrenete neke situacije, pa ćete se ceo dan inatiti sa njima. Pokušajte da budete malo strpljivi i mnogo tolerantni. Ista situacija je i u emotivnom segmentu.

DEVICA

Danas se dešavaju novi momenti u odnosu sa saradnicima. Od vas će se očekivati da povučete konkretnije poteze, ali dobro razmislite o njima. Nemate dovoljno informacija. U emotivnom segmentu – danas prilično korektno i stabilno.

VAGA

Zbunjeni ste ponašanjima kolega, ali pokušavate da pronađete opravdanje za njih. Moguće je da ste načuli da su vas pojedini ogovarali. Ne reagujte, ali budite sigurni da je ono što ste čuli tačno. Emotivno danas vrlo promenljivo.

ŠKORPIJA

Danas osećate veliku potrebu da svoje planove ostvarite, ali je pitanje koliko ćete u tome biti uspešni. Raspoloženje vam varira i u suštini je za obaveze pogodan period samo do podneva. Već posle toga bićete prilično nefokusirani i konfuzni.

STRELAC

Pred vama su bitne odluke, ali ćete pokušavati da ih odložite. Jednostavno – niste sigurni u neke stvari i želite da sebi date dovoljno vremena da razmislite. U emotivnom segmentu razmišljate šta možete uraditi po pitanju odnosa sa partnerom.

JARAC

Ako vam je nešto obećano, više je nego verovatno da će u poslednjem trenutku ovo biti odloženo za „neki sledeći put“. Danas je dobar trenutak za posvećenost partneru – druga strana jedva čeka na vaše znake pažnje i ljubavi.

VODOLIJA

Uspećete da sa velikom mukom završite sa obavezama, ali ćete u suštini jedva čekati da završite dan. Jednostavno, danas niste u potpunosti „svoji“ i potrebno vam je više odmora. Sa voljenom osobom budite iskreni – recite joj kako se osećate.

RIBE

Ovo može biti buran dan u poslu, ali je itekako moguće da ćete rezultatima biti zadovoljni. Želite da konačno rešite neke situacije i sada možete smisliti efikasna rešenja. Dobar je dan za sve ono vezano za emociju – vrlo romantičan susret sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com