Blizanci će ove subote biti NERVOZNI zbog finasija, Vagama se savetuje da danas dobro ODMORE!

Lavi će danas imati dobru inspiraciju i lako će pronaći kvalitetna rešenja za poslovne situacije...

Savić Olga  |  
Foto: Ivan Kruk/Shutterstock
Foto: Ivan Kruk/Shutterstock
.

OVAN

Raspoloženje je dobro, ali nemojte smetnuti sa uma obaveze koje imate. Moguć je pritisak od strane poslodavca ili saradnika. Emotivni partner je opterećen obavezama i nije raspoložen za vaše promene raspoloženja.

BIK

Danas ste vrlo posvećeni obavezama i odgovorni, pa možete sami sebi napraviti pritisak i tenziju u pokušaju da sve stignete pre vremena. Lepi zajednički momenti sa voljenom osobom, mada će vas povremeno nervirati njena brzopletost.

BLIZANCI

Brza promena planova i teško prilagođavanje ovakvim situacijama je ono što vas očekuje tokom dana. Nervoza zbog finansija. Kasne popodnevne i večernje sate iskoristite za partnera ili za druženje i susrete sa prijateljima – opustiće vas.

RAK

Saradnici su danas dosta zahtevni, ali umete da se prilagodite i pristupite im na pravi način, iako ste prilično nervozni zbog pritiska na sebe. Moguće su varnice i privlačnost prema osobi sa kojom sarađujete ili koju upoznajete preko posla.

LAV

Dobra inspiracija i lako pronalaženje kvalitetnih rešenja za poslovne situacije. Velike mentalne aktivnosti će vas ipak iscrpeti i oduzeti vam dobar deo energije. Da biste se „povratili“ – posvetite večernje sate sebi, partneru ili društvu.

DEVICA

Neki sitniji problem finansijske prirode može vas na kratko oneraspoložiti. No, generalno gledano – dan je produktivan i povoljan po vas. Neko vas jako privlači i osećate potrebu da sa ovom osobom produbite kontakt i komunikaciju.

VAGA

Nešto teže funkcionisanje tokom ovog dana. Prethodni period vas je dosta istrošio i iscrpeo i danas ćete funkcionisati na mišiće. Bilo bi dobro da ovaj dan posvetite sebi i dobro se odmorite. Prijaće vam kućna, porodična atmosfera i opuštenost.

ŠKORPIJA

Danas se sve dešava previše brzo i nepredvidivo što vas može iznenaditi, iako ste očekivali pred sobom jedan aktivan dan. Neko pokazuje jako interesovanje prema vama i trudi se da vas animira, ali vi ne žurite nigde.

STRELAC

Danas će sve u poslu funkcionisati više nego dobro, osim finansijskog dela. Tu vas ili čeka problem sa naplatom ili ćete potrošiti više nego što biste smeli. Dan jeste dobar da se opustite i uživate, da posvetite svoje vreme partneru, zabavi, deci.

JARAC

Vi biste se danas najradije okrenuli sebi, onome što ste isplanirali, svojim obavezama – ali malo je verovatno da će vas oni oko vas pustiti na miru. Članovi porodice ili partner očekuju da im posvetite svoju pažnju.

VODOLIJA

Danas će čas situacije ići neverovatno brzo, čas usporiti ili u potpunosti zakočiti. Naravno da vas nerviraju ovakve okolnosti, ali ćete pokušavati da se prilagodite. Dobar momenat za nova poznanstva i za aktivnosti sa suprotnim polom.

RIBE

Danas ćete se verovatno istrošiti finansijski više nego što biste smeli, ali nećete žaliti. Dan je odličan da izađete, da se provedete, da se opustite – prosto rečeno, da malo ugodite sebi. A to vredi mnogo. Pustite malo sebi na volju.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com