Astrolog Veličković: „28. maja Venera ulazi u znak Bika i krećemo u ERU HEDONIZMA“

Svedoci ste toga da smo preživeli pun mesec u Škorpiji i potpuno pomračenje Meseca, a šta nam ovog ponedeljka i u narednom periodu kažu zvezde, otkrio je astrolog Dušan Veličković.

Foto: Tv Prva / &150 minuta& screenshot
Foto: Tv Prva / "150 minuta" screenshot
.

„Doći će do promena – kada planeta menja znak, onda svi mi osećamo nešto drugačije, zato što te planete deluju na nivou kolektivnog nesvesnog. Energija Marsa koju svi mi upijamo će iz letargičnih Riba samo uleteti u vatrenog Ovna i svi ćemo biti ’kao na baterije’. Svi ćemo imati mnogo energije, ali ljudi koji ne znaju da vladaju tom silnom energijom će nažalost praviti gluposti“, objasnio je astrolog.

„Pre dva dana je Sunce ušlo u znak Blizanaca, poleće je, divno je, lipe cvatu, ulazimo u jun, sve je božanstveno oko nas i biće sve lepše i lepše, pa bi samim tim tebalo i mi malo lepše da se osećamo“, rekao je Veličković i dodao:

„28. maja Venera ulazi u znak Bika i svima koji su na nekom emotivnom planu ’kašljucali’ će se stvar popraviti i onda krećemo u eru hedonizma. Kada je Venera u Biku svi volimo slatko, volimo ljubav, volimo da se zaljubljujemo...“

A šta je predvideo svakom znaku zodijaka, pogledajte u videu: