Astrolog objašnjava šta nam donosi konjukcija Venere i Plutona u znaku Jarca

Pitali smo astrološkinju Olga Savić Venerasapapilotnom.com, šta tačno podrazumeva konjukcija Venere i Plutona u znaku Jarca i kako se odražava na našu svakodnevnicu?

Foto: AstroStar/Shutterstock
Foto: AstroStar/Shutterstock
.

"Venera je ušla u znak Jarca 5. novembra, ali konjukciju sa Plutonom ostvarila je od 25. novembra.

Konjukcija ce trajati do 5. januara i onda ponovo od 19. februara do 6. marta.

Otkako je Pluton ušao u znak Jarca 2008. godine, Venera sa njim ima kontakt u tom znaku na svakih godinu i par meseci. Prema tome, u svakoj godini od 2008. se dogodila konjukcija Venere i Plutona u znaku Jarca. To se uvek dešava u zimskim mesecima i u pitanju je normalan aspekt koji se dešava stalno.

A pitanje "šta znači kad Venera ide ka Plutonu u znaku Jarca" i šta to znači je isto kao da pitate - šta će se dogoditi kada kola krenu putem ka raskrsnici? Zavisi od kola, od vozača, od gužve, od vremena, od sto faktora. Neko će raskrsnicu proći očas posla bez ikakvih problema, neko će se sudariti I oštetiti automobil, neko će se (ako je na primer kružni tok u pitanju) zaglaviti i neće moći ko zna koliko vremena da izađe već će se vrteti u krug....

Venera sama po sebi predstavlja emotivno - materijalnu sferu. Prosto rečeno - ljubav, uživanje, pare. Njena konjukcija sa Plutonom doneće kod različitih ljudi različite stvari. Nekome opsesivnu ljubav, jake strasti, nekom seksualno nasilje i uznemiravanje, nekom karmičke odnose - početke ili obnove istih pošto će Venera iz konjukcije sa Plutonom krenuti retrogradnim hodom, nekome ogromne promene u postojećim emotivnim relacijama – transformaciju ljubavi, nekom potrebu da otmu novac koji nije njihov, krađe i "gaženje preko leševa" zarad novca, nekom dobitke, nekom gubitke, nekom će doneti potrebu da odrade žestoke kozmetičke korekcije (usne, grudi, pozadina - sve ono što je "oblo") i da promene svoj lični opis, nekom će doneti ginekološke intervencije ili intervencije na grudima zbog tkiva koje buja (miomi, polipi, ciste, kanceri), prenosi Superžena.

Ni jedan aspekt, pa ni ovaj - ne gleda se sam za sebe.

Gleda se u kontekstu natalne karte pojedinca da bi se moglo reći šta će tom pojedincu doneti".