Astro preporuka da osvežite vezu: Vagu ponovo osvojite skupim poklonom, a Devicu odvedite na selo

Svaki horoskopski znak u ljubavi voli određene stvari, pa je dobro da znate kako pomoću horoskopa možete osvežiti svoju vezu.

Ovan
Ovan voli akcije i avanturu, jer to mu budi strasti. Ako želite da osvežite svoju vezu sa Ovnom, odvedite ga, na primer, na neku fudbalsku utakmicu da uživa u gledanju svog omiljenog tima.

Bik
Romantična večera u prirodi, po mogućstvu na mestu gde ima životinja je pun pogodak za Bika. Za njega je to istinska romantika.

Blizanci
Rođeni u znaku Blizanaca vole inteligentne ljude, pa se potrudite da mu organizujete neko zanimljivo veče sa ljudima koji nisu dosadni i koji mogu da nađu neku zanimljivu temu za razgovor. Biće vam beskrajno zahvalan.

Rak
Najbolje što možete da uradite za ovaj horoskopski znak jeste da se opustite u vlastitom domu, uz neki dobar film, topli napitak i kamin.

Lav
Osobe u znaku Lava su ljudi koji vole da se osećaju kao kraljevi, pa ako želite da uradite nešto romantično za njega, rezervišite vikend za dvoje i obiđite sve poznate restorane i klubove.

Devica
Device su ljubitelji sela, pa je idealno rešenje neko etno selo gde možete da uživate u tišini prirode. Još ako mu ugodite na svaki mogući način dok ste zajedno, budite sigurni da ste ponovo osvojili njegovo srce.

Vaga
Degustacija vina oduševiće svaku Vagu. Jako je bitno da se lepo doterate i da on zna da ste to uradili za njega. Neki skup poklon takođe nije na odmet.

Škorpija
Škorpije vole iznanađenja, pa nemojte ništa govoriti o planovima, nego krenite na put bez mnogo objašnjenja. Budite tajnoviti i maštoviti.

Strelac
Ovedite Strelca na neko mesto gde nije ranije bio. Oni ne vole da putuju sami, pa kada god pristanete da sa njim otputujete negde on će to smatrati vrlo romantičnim gestom.

Jarac
Najbolji romantični izlazak sa Jarcem jeste da ga odvedete na trčanje ili planinarenje. Jarčevi su sportisti u duši, pa sa ovim nikako nećete pogrešiti.

Vodolija
Sa Vodolijom možete da odete na neku reku, da se vozite čamcem i pijuckate vino.  S obzirom da vole da budu u društvu, slobodno organizujte neku zabavu njemu u čast i biće vam zahvalan, a smatraće da ništa romantičnije niste mogli da uradite za njega.

Ribe
Ribe su same po sebi romantične, pa vikend u banji za nih prestavlja idealno mesto. Uživajte zajedno u masažama i opustite se maksimalno, pa će se vaše strasti ponovo razbuktati.

Izvor: Stil, lepota.ba