ASTRO PONEDELJAK: Lavovi neće biti zadovoljni odnosom sa PARTNEROM; Vodolije će praviti GREŠKE na poslu, a Ribe...

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za početak nedelje...

Olga Savić  |  
Ilustracija; Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock​
Ilustracija; Foto: Dmytro Zinkevych/Shutterstock​
.

OVAN

Okolnosti u poslovnom segmentu su danas povoljne po vas. Veliki utrošak energije i gomila obaveza koju ćete uspeti da odradite na vreme. Osećate veliki emotivni poticaj i želju da jednu osobu osvojite. Pokrenite se, vaša inicijativa je sada presudna.

BIK

Nadali ste se nekim informacijama, ali ne ovoliko dobrim. U prvom trenutku iznenađenost, a onda ste spremni da prionete na posao i napravite dogovor. Neko iz vašeg poslovnog segmenta vrlo često pokazuje želju za komunikacijom.

BLIZANCI

Neke situacije u poslovnom okruženju su vas uhvatile nespremne. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite novonastalim okolnostima. Imate jako dobru komunikaciju sa jednom osobom. Ipak, njene namere su vam skrivene, jer ju je teško pročitati.

RAK

Trudite se da ostanete mirni u napetim situacijama i da dogovor sa poslovnim saradnikom ispoštujete na vreme. Neka emotivna prošlost će vam se danas često provlačiti kroz misli. Razmišljate da li da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju.

LAV

Danas jednu veliku poslovnu obavezu uspevate da skinete sa vrata. Osećaćete se dosta rasterećeno i biti spremni da priteknete kolegama u pomoć oko sitnijih pitanja. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnim partnerom, ali radije birate tišinu i povlačenje.

DEVICA

Dvostruka simbolika tokom današnjeg dana – dok će sa nekim saradnicima sve funkcionisati savršeno, sa drugima nikako nećete uspevati da se uskladite. Emotivni partner ili neko ko vam je vrlo simpatičan, sve više vam se podvlači pod kožu i osvaja vas svakom reči i postupkom.

VAGA

Svesni ste da je za neke stvari potrebno strpljenje, ali vam je već dosta da čekate. Dobre informacije koje dolaze do vas vam daju nadu da je čekanju blizu kraj. Emotivni partner će danas od vas zahtevati da mu posvetite više vremena i pažnje. Potrudite se da mu izađete u susret.

ŠKORPIJA

Raspoloženje vam tokom današnjeg dana dosta varira. Čas ćete biti pasivni i izgubljeni u nekim svojim mislima, čas jurite da završite sve ono što imate. Isijavate posebnu energiju i primećujete zadivljene poglede suprotnog pola.

STRELAC

Osećate unutrašnju zadršku i nesigurnost da li da se pokrenete oko pitanja koja su vam bitna. Niste sigurni da li sada možete uraditi bilo šta konkretnije. Moguće je da ćete sačekati bolji trenutak. Osećate da partner nije zadovoljan vašim odnosom.

JARAC

Vesti i informacije stižu sa svih strana, a vi ćete se rastrčati kao nikad u životu. Iako imate osećaj da vam vreme curi iz ruku, sve ćete uspeti da obavite u roku. Odličan trenutak da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan. Mogućnosti novog poznanstva na poslu.

VODOLIJA

Postoji mogućnost pravljenja grešaka u poslovnom segmentu. Na sve ovo, greška neće promaknuti nadređenom, pa možete popiti kritiku. Uživate u kontaktu sa suprotnim polom, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Mogućnosti flertovanja.

RIBE

Neki problem iz prethodnog perioda danas možete rešiti. Potrebno je da pokušate da ostvarite kompromis po jednom pitanju sa kolegom. Emotivno jak dan, kada biste trebali da pokušate da ugovorite sastanak sa osobom za koju ste zainteresovani.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com