ASTRO ČETVRTAK: Jarčevi se plaše da su zakasnili sa rešavanjem određenih pitanja; Rakovi nenamerno provociraju svojim postupcima...

Šta su zvezde "zakuvale" ovog četvrtka?

Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

OVAN

Potrebno je da se više posvetite poslovnim odnosima. Usaglašavanje sa saradnicima jeste naporno, ali sa malo truda i volje – možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo dobar i strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poverenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom, ili sa prijateljima.

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više pozabavite situacijama koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija će teći glatko i bez zastoja.

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za komunikaciju sa simpatijom.

LAV

Uhvatilo vas je čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze. Na svu sreću, pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumevanja i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.

DEVICA

Dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspevati da završite na lagan i opušten način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – očekuje vas susret sa voljenom osobom i jedva čekate da je vidite.

VAGA

Danas se morate više angažovati oko jednog dogovora, iako biste najradije zbrisali sa posla i ostavili sve obaveze za neki drugi dan. Sve ćete obaviti laganim tempom. Raspoloženje vam je odlično i podelite ga sa partnerom i dragim osobama.

ŠKORPIJA

Sve u poslovnom segmentu se odvija uobičajenim tokom. Malo vas muči jedan razgovor ili problemi sa papirima, ali ovo je rešivo. Potreba da se više opustite, i moguće je da ćete se najbolje osećati kod kuće. Blagi nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

STRELAC

Bacili ste se na rešavanje zaostalih obaveza. Niste baš u pravom raspoloženju za kontakte, pa vam više odgovara da se zatrpate poslom. Sve više shvatate da će neka pitanja morati da dođu na dnevni red u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Bojite se da ste zakasnili po pitanju dogovora i obaveza, ali to je samo strah a ne realno stanje. Potrudite se, nešto od ovog već možete završiti do kraja dana. Neko koga interesujete očekuje vašu inicijativu, ali vi trenutno niste spremni na to.

VODOLIJA

I sami znate da u impulsivnosti pravite greške, pa se potrudite da danas ne bude takav slučaj, naročito kada su u pitanju dogovori i komunikacija sa poslovnim saradnicima. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više razumevanja.

RIBE

Dobri planovi, dobre ideje. Doduše, možda nije pravi momenat da ih realizujete, ali i taj trenutak će doći, i to već naredne sedmice. Neko vam se uvukao u misli, a sa ovom osobom moguća je I jača komunikacija tokom dana.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com