Astro

Svaki znak ima svoju taktiku zavođenja, i pitanje je da li vam odgovara. Proverite!

Ako želite samo seks, zaobiđite Rakove, okrenite se Blizancima, oni lako pristaju na seks i ne stide se skidanja.

29.01.2021. - 20:00h

LAV

ONA: Majstor oralnog seksa, pruža užitak partneru na sve načine. Na prvu loptu ne reaguje, ali reaguje na suptilno, inteligentno udvaranje. Da bi vas uopšte zapazila, morate biti neko i nešto ili se makar pravite da to jeste. Ako ste na zabavi, obilazite devojke, pričajte s njima, rukujte se sa svakim i ona će vas zapaziti. Pogled je ono osnovno. Dobacite joj pogled više puta, ali joj ne prilazite. Tek kasnije joj dođite s nekim konkretnim predlogom. Primer, odlazak po kolače, pecivo ili nešto slično. U seksu je izuzetna, odmah se prepušta, vodi igru i uživa.

ON: Majstor zavođenja i veliki posmatrač. Promatra i ocenjuje, a onda kreće. Potrebno je stalno biti u njegovom vidokrugu. Voli čiste, profinjene žene, pa se za susret s njim treba dobro pripremiti. Treba grliti muškarce koji su s vama u društvu. On će promatrati, a kada oceni da je pravi trenutak, mirno će prići. Kada dođe do seksa, ne mora doći i do penetracije. On se ponekad zadovolji i time što vas je uzbudio do ludila. Tada se može povući. Ali, to se ne događa često. Majstor je erotskih tehnika.

DEVICA

ONA: Dominantna i hrabra, ona osvaja i navodi na seks. Vrlo perverzna, hoće sve, oralni seks je izuzetno uzbuđuje, ali kada ga ona radi. Njenu dominaciju jednostavno treba prihvatiti. Drugačije ne ide. Ona određuje s kim će voditi ljubav i kada. Ako je zavodite treba samo jedno imati na umu-morate biti sveže okupani i dobro namirisani. To u njoj razbuđuje nagon za seksom. Voli sve, a najviše izraženu grubost i vulgarne reči koje joj treba stalno šaputati na uho. Romantika i nežnost kod nje ne prolaze.

ON: Nije baš brz u donošenju odluka, pa mu treba prići, jasno mu staviti do znanja što želite. On o svemu mora dobro razmisliti. Konaćna odluka zavisi o proceni ko ste i šta ste. Čistoća tela i ugodan miris parfema su mu vrlo važni. Ako oceni da ste osoba koja vredi njegove pažnje, pokazaće se kao pravi gentlemen, a u seksu kao pravi majstor.

VAGA

ONA: Nežna i pedantna, od stida ne zna reći ne. Nikoga ne želi povrediti, pa ako vas odbije u prvom naletu, žao joj je više nego vama. Zato se, nakon prvog odbijanja vratite. Voli miran razgovor. Uz razgovor treba je stalno, ali kao slučajno dodirivati. Nakon nekog vremena će popustiti. Kada krene s vama sve dozvoljava. Greške oprašta lako, ne traži previše. U seksu je izuzetna, lako doživljava vrhunac, trudi se potpuno zadovoljiti partnera.

ON: Kao i svi lovci, tako i muškarac Vaga odmah reaguje kada pred sobom ugleda lovinu. Žensko biće koje ga izazovno posmatra i smeška mu se za njega je lovina i razlog za bujanje erotske energije. Diskrecija odlično pali. Šapnete mu na uho gde ćete ga čekati i mirno odete. Ne smete čekati njegov odgovor. Pričekajte i doći će. Pokušaće vas zadovoljiti, trudiće se.

ŠKORPIJA

ONA: Može pružiti najluđi i najlepši seks. Zavođenje ovih žena lakše ide iskusnijima. Treba s njom puno razgovarati. Ali, ne sme joj se lično obraćati. Zato je najbolje do nje doći preko prijateljica. Oseti li da ste intelektualno superiorniji, vaša je. Prepušta se odmah, penetraciju želi istog trena, hoće da doživi orgazam po svaku cenu, pa čak i kada više ne možete, ona će tražiti da nastavite dalje. Njena iskrena seksualnost uzbuđuje svakog muškarca i dovodi ga do ludila.

ON: Što je grublji, znači da mu je do vas više stalo. Puno bira, a odabir zavisi o njegovom trenutnom raspoloženju. Uspeh nikada nije zagarantovan. Voli žene izražene seksualnosti, dominantne. Ako je dobro raspoložen, retko bira. Uzeće što mu dođe pod ruku. Njegovu grubost ne treba shvatiti kao nasilje. Kada vas baci na krevet ili nagura uz zid, to znači da ga uzbuđujete. Morate ga zadovoljiti, oralni seks smatra normalnim delom akcije. Ako ga ne zadovoljite, pripremite se i na kakvu grublju reč.

STRELAC

ONA: Zavođenje ovih žena je težak zadatak. Treba je zavoditi tako da je ne zavodite, što je kontradikcija koju nije lako rešiti. Ako oseti da je zavodite, beži. S njom treba postupati najpre posve prijateljski. Ništa ne sme ukazivati na vašu seksualnu želju. Oblači se tako da je više gola nego obučena, ali na to ne smete obraćati pažnju. Pogled prema njenim nogama sve uništava. Ona će vas ocenjivati. Kako ona čini prvi korak, znak da ste uspeli biće jasan – konkretna je i sigurna u sebe, povešće vas gde treba. Seks s njom nije nešto što ćete pamtiti, ali može biti zanimljiv.

ON: Pali se na sve što on njega beži. Lud je od strasti ako oseti da ga neko ne primjećuje ili ne reaguje na znakove koje upućuje. Mudroj ženi je lako da ga zavede. Treba se što duže praviti da ga ne primećuje i on će sam krenuti. Ali, oprez. Nakon prvog kontakta ni na šta ne treba pristati. Tek kada priđe drugi ili treći put, možete prihvatiti šetnju. Tada je vaš. U seksu može biti odličan, voli razne stvari.