Ove nedelje Vodolije maštaju o nedostupnoj osobi, Jarčevi su gladni ljubavi

Nova nedelja otvara nove perspektive na različitim životnim poljima. Pogledajte šta vam zvezde predviđaju.

.

OVAN
POSAO: Nepovoljna faza tokom koje možete da očekujete brojna ograničenja i restrikcije od strane nadređenih. Ako budete napravili neku grešku, ona vam neće biti oproštena. Bićete pod velikim pritiskom tokom cele ove nedelje.
LJUBAV: Distanca koja postoji između vas i voljene osobe se oseća sve više. Ne znate na koji način da se izborite sa otežanim okolnostima, kada ona ne reaguje ni na jedan vaš pokušaj da joj se približite.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju mogući problemi vezani za kičmu, ukočenost, napetost u mišićima. Preporučljivo je da sebi priuštite masažu ili relaksaciju u nekom salonu koji je pogodan za to.

BIK
POSAO: Ukoliko ste planirali bilo kakav vid saradnje sa inostranstvom ili putovanje- ovo je idealan period. Pomoć u poslu koji obavljate možete da očekujete od strane jedne ženske osobe koja može biti malo starija od vas.
LJUBAV: Emotivno ste generalno stabilni, kakav god da vam je status. Raščistili ste sa nekim problemima iz prošlosti i sami sa sobom došli do zaključka oko toga šta je najbolje za vas. Zadovoljni ste sobom.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju moguć povišen holesterol, redovno kontrolišite krvnu sliku. Obratite se svom lekaru ako sumnjate na bilo kakve probleme koji su povezani sa jetrom.

BLIZANCI
POSAO: Prilično ste užurbani tokom ove faze, iako ste vi inače osoba koja je uvek u pokretu. Možete da očekujete rešenje nekih važnih finansijskih pitanja, moguće je da ćete se konačno osloboditi nekog velikog duga ili kredita.
LJUBAV: Imate probleme sa ljubomornim partnerom koji prati svaki vaš korak i ne daje vam dovoljno prostora da dišete. Osećate se nekako zarobljeno, ograničeno i to vam ne prija. Mogući su burni konflikti.
ZDRAVLJE: Tokom ove nedelje je naglašena vaša sklonost ka porocima, najviše cigaretama i alkoholu, pa možete da računate na to da će svaki vid preterivanja da vas odvede u neku vrstu problema.

RAK
POSAO: Imate veoma jasan uvid u situaciju u kojoj se nalazite, spremni ste da hladno rasuđujete i da donesete i neke nepopularne mere i odluke kako biste sačuvali stabilnost. Ono što se mora vam sada zaista nije teško.
LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i imate priliku da uživate u zajedničkim trenucima. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da će jedna starija osoba odvas biti uporna u pokušajima da vas zavede.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bubrezima, pogotovo ako ste već imali simptome koji ukazuju na pojavu peska ili kamena. Preporuka je da se javite svom lekaru ako primetite nešto neobično.

LAV
POSAO: Teška atmosfera u radnom okruženju dosta utiče na vas, pa vam se i smanjuje volja za tim da se trudite. Ipak, ako želite da imate neku korist od posla kojim se bavite, moraćete da pokažete da ste i dalje posvećeni radnim obavezama.
LJUBAV: Na ovom polju su moguće brojne, drastične promene, situacija nije baš najpovoljnija. Ukoliko ste u braku dolazi do manjih tenzija. Oni koji su slobodni menjaju mišljenje o nekoj osobi iz dana u dan.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju vaš imunitet i krvna slika. Ako ste već do sada imali bilo kakvih problema sa anemijom, potrebno je da ponovo prekontrolišete stanje na tom polju.

DEVICA
POSAO: Možete da očekujete da ćete preko naleta nekih prilično srećnih okolnosti imati mogućnost za napredovanje ili povećanje zarade. Situacija je za vas veoma povoljna i trebali biste maksimalno da je iskoristite!
LJUBAV: Možete da očekujete fatalan susret koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Imaćete priliku da dođete u kontakt sa osobom koja će biti veoma važna za vaš emotivni život u daljoj budućnosti.
ZDRAVLJE: Iako se generalno dobro osećate, s vremena na vreme su mogući manji problemi sa tahikardijom, pa povedite računa o tome. Izbegavajte da se preterano zamarate, držite se podalje od stresnih situacija.

VAGA
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom bićete suočeni sa nekakvim ograničenjima koja niste očekivali. Moguće je i da vam se vraćaju neki stari problemi. Na kraju ćete ipak uspeti da se sa svim tim izborite.
LJUBAV: Situacija u braku je prilično napeta, pogotovo ako ste je vaš partner rođen u znaku Ovna ili nosi taj podznak. U slučaju da nije tako, možete da očekujete dosta mirniju i opušteniju atmosferu tokom ove nedelje.
ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, pa su mogući problemi sa probavom ali i sa kompletnim digestivnim traktom. Nemojte da zanemarujete simptome koje osećate jer će se pogoršati ako ne budete pazili.

ŠKORPIJA
POSAO: Možete da očekujete manje zastoje tokom poslovnih pregovora, jer druga strana na neki način “tvrdi pazar” odnosno pokušava da izvuče najbolje i najviše za sebe. Ako budete strpljivi, sve će biti po vašoj meri.
LJUBAV: Delujete veoma hladno u komunikaciji sa partnerom, koji je sada već zabrinut u vezi toga da li ga i dalje volite ili ne. Preispitajte svoje ponašanje i dođite do zaključka zašto imate potrebu da ga kažnjavate.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada su u pitanju respiratorni organi, pluća pogotovo. Ukoliko imate nekih problema sa disanjem ili ako primetite jak i učestali kašalj, obavezno se javite svom lekaru.

STRELAC
POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju na polju finansija. Dolazi vam priliv novca na koji ste čekali već duže vreme, pa svakako možete da računate da ćete i neke probleme zajedno sa tim rešiti.
LJUBAV: Na emotivnom planu imate brojne prilike za vezu ali vam se ni jedna ne čini kao dovoljno dobra za nešto ozbiljno. Nećete pristati na polovična rešenja, vama su emocije veoma važne u životu!
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj ishrani. Gubitak apetita ne može da vam donese preveliku dobrobit. Moguće je da ste na nervnoj bazi skloni da kažnjavate sebe tako što se izgladnjujete više nego što bi trebalo.

JARAC
POSAO: Povedite računa o tome da ne napravite beku veću grešku na poslu tokom ove nedelje. Moguće je da ćete imati hroničan pad koncentracije i da ćete samim tim imati prilike da pravite manje probleme i propuste.
LJUBAV: Želite da budete maksimalno posvećeni partneru, gladni ste ljubavi i željni nežnih zagrljaja i dodira. Potrudićete se da dobijete njegovu pažnju po svaku cenu i u tome ćete uspeti.
ZDRAVLJE: Ne preporučuje vam se da se previše naprežete tokom ove faze. Odmarajte što više, vaše telo je osetljivo i podložno nekim manjim problemima. Važno je da naučite kada treba da sačuvate sebe.

VODOLIJA
POSAO: Razmišljate o nekom poslovnom poduhvatu iz prošlosti i pitate se da li ćete moći da ponovite tako nešto, odnosno da ostvarite makar približan uspeh i zaradu. Tražite nove ideje kako bi proširili svoje mogućnosti.
LJUBAV: Maštate o jednoj osobi koja vam je nedostupna iz više različitih razloga. Skloni ste i blagoj depresiji zbog emotivnog nezadovoljstva. Kada biste samo prestali da tražite nemoguće, našli biste sreću koja je dostižna.
ZDRAVLJE: Sem emotivnih problema i toga što ste opterećeni na nervnoj bazi, nema naznaka za probleme sa zdravljem i osnovnim funkcijama organizma.Potrebno je da za sebe pronađete neki vid relaksacije.

RIBE
POSAO: Zajedno sa svojim saradnicima u koje imate poverenja ćete uspeti da ostvarite uspeh na poslovnom planu. Možete da računate da ćete imati sasvim stabilnu situaciju u odnosu sa radnim okruženjem.
LJUBAV: Vraća vam se neka stara ljubav, osoba sa kojom ste ranije imali neki nedovršen ili nedefinisan odnos. Ovo je vaša šansa da pokažete emocije koje tada niste i da pokušate da probate još jednom zajedno...
ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro tokom ove nedelje, nisu vam naglašeni veći zdravsttveni problemi i nema potrebe da brinete previše. Prijaće vam česti izlasci i drženje sa prijateljima.