Astro

Astro šaljivdžije: Ribe se smeju svojoj muci, Ovnovi ismevaju...

Ovan ume da pretera, Bik radije sluša šale, Škorpije vole crni humor, a Ribe vole samo tuđe šale. Neki vole da se šale na svoj račun, neki na tuđ, a neki se retko kad šale. Pogledajte kako se šali vaš horoskopski znak.

04.05.2020. - 19:30h
Umete i vi da prihvatite šalu na svoj račun?
Umete i vi da prihvatite šalu na svoj račun?foto: Depositphotos/AntonioGuillemF

LAV

Lav je zabavljač i voli da vodi glavnu reč zasmejavajući ljude oko sebe. Veoma je duhovit samo ako to želi. On ne preza ni od čega i uvek dobije ovacije nakon izrečene šale.

DEVICA

Device nisu baš neke šaljivdžije - čak im je ponekad i osmeh teško izmamiti. Osećaj manje vrednosti uvek sprečava Devicu da se opusti, a ako se glasno smeje, znači da smatra da s vama može da se opusti. Inače joj ozbiljnost mnogo smeta u životu.

VAGA

Kao i ostali vazdušni znaci, i Vage su ponekad posebno raspoložene za šalu i prosto sijaju neozbiljnošću kojom zasmejavaju druge. Ipak, neće biti vulgarne, jer Venera vlada njima. U ozbiljnim životnim situacijama uspeće da nađe smešnu stranu, ali je neće uvek podeliti sa drugima.

ŠKORPIJA

Škorpija je mračna i tajanstvena po prirodi, ali to ne znači da je nesposobna za šalu. Baš naprotiv - Škorpije mogu da budu prilično duhovite, posebno ako se radi o crnom humoru. One ne štede ni sebe ni druge i često umeju da zasmeju druge do suza.