Pomračenje sunca u sredu uticaće tokom ove sedmice na sve horoskopske znake

Šta vam zvezde poručuju za nedelju od 7. do 14. marta.

.

OVAN
Psihički ste oslabljeni, tako da morate da povedete računa kao ćete primati informacije iz spoljnog sveta. Razni događaji mogu da vas pogode jer se u sredu sprema totalno pomoračenje Sunca u vašem 12 polju pa ćete to podneti teže nego drugi znaci. Čuvajte snagu i ideje koje će vam izmaći ako se budete opteretili previše. Krajem nedelje imate značajan poslovni put. U ljubavnom životu možete da se oslonite na partnera sa kojim živite. Ako ste sami može vam se neko udvarati na poslu. Morate da vodite računa o nervnom sistemu.

BIK
Vaš vladar Venera pravi lošiji aspekat u odnosu na Mars. Moraćete da pazite na komunikaciju sa drugima i na razne poslovne dogovore koje imate tokom sedmice. Pomračenje Sunca će i na vas uticati tako što su vam planovi, nade, želje i ambicije nerealni. Napravićete grešku koju je teško ispraviti. Emotivni život vam je trenutno prazan, bez većih promena. Ako ste sami teško vam je da budete sami, ako opet započnete vezu sa nekim, kao da vam taj neko pomalo dosadan. Bik u braku mora da povede računa tokom nedelje na komunikaciju sa partnerom. Zna da bude silovit. Zdravlje vam je dobro

BLIZANCI
Potrebna vam je pomoć. Gledajte na saradnike kao na prijatelje koji mogu da vam izađu u susret. Radite najbolje što možete svoj posao i bićete nagrađeni. Pomračenje Sunca u vaše desetom polju karijere govori o tome da morate ozbiljno da se odlučite šta ćete raditi u narednom periodu. Čuvajte svoje zdravlje jer ćete biti potisnuti od strane partnera. Vaša veza je u manjoj krizi. Ako ste u braku čuvajte partnera i budite mu podrška biće mu potrebno ovih dana. Blizanci koji su slobodni imaju dobru energiju i vezu ili poznanstvo sa Devicom ili Bikom. Osetljiv vam je donji deo kičme.

RAK
Umorni ste od poslova koji nisu mnogo isplativi. Pokušajte da pronađete put koji će vam doneti pre svega zadovoljstvo, ne toliko novac ili neku preteranu finansijsku sigurnost. Vaga će vam pomoći da se vratite u pravu pozitivniju energiju ali možete očekivati i emotivni odnos sa ovim znakom jer imate sve izglede za zajednički život. Rak koji je u braku mora da oseti dublji emotivni spoj sa partnerom. Ako toga nema onda kao da nije u zajednici. Ako vam je Ovan bračni partner sigurno ćete proći burna iskustva sa njim. Potreban vam je vazduh, kretanje.

LAV
Opterećeni ste novim projektima koje očigledno možete samo vi da radite. Mislite na novac i kako da zaradite što više. Znate biti ponekad i nemilosrdni ali pokušajte da se obuzdate. Morate da angažujete još nekog kako biste lakše napredovali. Ako ostanete sami postoji mogućnost da napustite projekat, jer vam je previše naporno. Period ljubavi koji je pred vama je značajan jer će doći do pomirenja a ako ste u braku onda očekujete od partnera da vam pomogne oko posla. Lav koji je slobodan ima susret sa Škorpijom ili Bikom. Bik voli da vlada sa Lavom i često mu to polazi za rukom. Obratite pažnju na zdravlje, sve shvatate previše opušteno.

DEVICA
Morate da mislite na ovo pomračenje Meseca sredinom nedelje koje sledi. Posao koji radite mora da bude završen. Ako se upustite u dalju analizu ili predate nekom drugom onda je nemoguće da bilo šta završite, čak možete imati većih problema. Ljubavni život bi trebalo da bude bolji posebno ako ste sami. Imate poznanstvo sa osobom koja vam se divi. To je neko ko može biti i potencijalna ljubav. Ako ste u braku morate da tražite podršku partnera. Ne treba biti previše ponosan, opustite se i pokrenite sve svoje najbolje osobine a jedna od njih je analiza i vrhunska snalažljivost. Problemi želuca, jetre, debelog creva.

VAGA
Vage moraju biti oprezne tokom nedelje. Pomračenje je za ovaj znak značajano više kroz zdravlje, manje je naglašen posao, iako se i tu dešavaju zanimljive stvari. Vage ne bi trebalo da organizuju neki veliki projekat ili da idu na put zbog posla. Sačekajte ovu sedmicu da prođe i bićete mnogo bolje naredne nedelje kada je realno da ostvarite svoje snove. Finansije su vam loše od srede. Poznanstvo sa Jarcem daće lep osećaj sreće. Ako ste u braku slušajte partnera jer on obično ima dobre savete koji mogu da vam pomognu. Obratite pažnju na kičmu, kolena.

ŠKORPIJA
Niste preterano zadovoljni poslovnim statusom što unosi nervozu u sve što radite pa vam je savet da pored sebe imate ležerniju i komunikativniju osobu od vas, saradnika koji neće biti pod tenzijom kao Blizanac ili Lav. Kada volite to je iskreno, sa puno strasti ali i neizbežne ljubomore. A najviše ćete se dopasti znakovima koji su mnogo nestabilniji od vas poput Ribe ili Raka. Ribe u ovom trenutku predstavljaju opasnost za vas i mogu biti blokada koju je teško otkloniti u narednim danima. Obratie pažnju na čulo sluha.

STRELAC
Morate da se okrenete privatnom poslu. Budite pažljivi jer pomračenje Sunca obuhvata vaše polje doma, porodice i privatnog biznisa. To znači da morate voditi računa o novcu. Čuvajte se iznenadnih troškova, jer postoji mogućnost da preterate u trošenju. U suprotnom možete imati problem sa budžetom. Očekujte novu ljubav, petak ili vikend. Sa stalnim partnerom imate odličan odnos i zajedno radite, prevazilazite krizu pomračenja. Zdravlje je bolje od prethodnih nedelja.

JARAC
Potrebno je da promenite posao. Nije vam lako da se bavite delatnostima od kojih možete biti samo izmoreniji i bez entuzijazma. Jarac voli novac, svoj dinar i zaista sve što radi to je predano i pedantno. Radite poslove koji zahtevaju veću pokretljivost, kretanje. Pomračenje Sunca će biti u vašem trećem polju komunikacija, saobraćaja, bližih rođaka, kraćih putovanja. U ovim sferama svakako morate biti pažljiviji. Zarada od petka a moraćete i da razvijate govornu sposobnost. Ta sposobnost će vam pomoći da se približite jednom Blizancu ili Vodoliji. Opustite se u dobrom društvu. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA
Pripazite na finansije. Možete biti u nekom trenutku gubitnik. Radite vredno i teško a nikako da naplatite to svoje znanje i trud. Naravno da će biti poteškoća jer će pomračenje Sunca učiniti da se dobro zapitate kako da cenite sebe, svoj rad i da čuvate novac. Ukoliko ste u braku onda je potrebna briga o porodici. Obaveze su važne ali vas to pomalo zamara. Slobodne Vodolije imaju bolji aspekat za ljubav a Strelac ili Škorpijon su idealni partneri. Subota je dan kada možete uživati u ljubavi. Zdravlje vam je povezano sa nervozom.

RIBE
U sredu nas očekuje pomračenje Sunca koje se dešava upravo u vašem sazvežđu. Biće opterećujuće za Ribe ali je to signal sa neba da treba da menjate sve što se da promeniti. Ako radite posao koji vam ide teško, moraćete da ga napustite. Mart mesec je preloman za vas. Ukoliko očekujete posao onda sačekajte kraj meseca kada se situacija na nebu smiruje. Svoje misli usmerite na prave ljubavi i srećniji ishod u vezi u kojoj se nalazite. Ako ste u braku pokažite voljenoj osobi da imate strpljenja za sve što vam se događa u životu. Delite i dobro i zlo, baš kao što piše u velikoj duhovnoj knjizi. Muče vas vrtoglavice.

Autor: Darka Cvetković