Horoskopski znaci u ljubavi i seksu: Škorpija manipulativna, Strelac kreativan.....

Evo, kako stoje stvari...

.

Sebični Ovan

Ovan je moćan i voli da sve drži pod kontrolom, ali i da se ljubi. Nestrpljiv je i sebičan u vođenju ljubavi, što može da uzrokuje probleme u vezi, ali ponekad se posvećuje samo partneru i ume da ga dovede do ludila. Ako ga želite, nema mesta za stidljivost, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

Pratite nas i na Viberu!

Hedonista Bik

Kažu da Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu želju za intimnošću može da zadovolji dodirivanje i lagano zavođenje, a deviza mu je da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Osim duge predigre, osvajaju ga i mali znaci pažnje kao što su pokloni, dobar miris i negovano telo.

Osvajač Blizanac

Majstori su zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima mogu da se verbalno nadmudruju.

Osećajni Rak

Rak je najosećajniji znak i traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika, a osvaja ga romantična atmosfera. Učiniće sve za partnera ukoliko dobija dovoljno često pažnju koja mu jako prija.

Strastveni Lav

Kažu da ga najboljim ljubavnikom u Zodijaku samopouzdanost, strastvenost i moćnost. Voli da bude glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao. Voli i da ga maze po bujnoj kosi.

Verna Devica

Iako deluje hladno, u stvari je veoma osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Veoma se vezuje za partnera toliko da se to graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, traje ceo život. Izbirljiva je, a može je osvojiti uredan partner. U svakom smislu.

Zavodljiva Vaga

Vaga voli da udovoljava ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Kao i lav, voli da eksperimentiše u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućuju joj dobar status.

Manipulativna Škorpija

I Škorpiju smatraju (uz Lava) najboljim ljubavnicima Zodijaka, ali seks često koristi kao manipulaciju. Njegovoj ličnosti je teško odoleti, ali u krevetu je često hladan. Pošto je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera, teško ga je osvojiti.

Razigrani Strelac

Strelac je kreativan i razigran u krevetu, a najviše mu se sviđa da isprobava nove stvari. Partnere menja čim mu dosade, a to biva često. Interesuju ga kratke avanture, a može da ga osvoji samo dobar smisao za humor i zaljubljenost u život. Obožava dodire po nogama i stomaku.

Povučeni Jarac

Povučeni i pomalo stidljivi Jarac u seks se upušta samo ako je zaljubljen. Voli rutinu i nije otvoren za eksperimente, a osvaja ga dugo udvaranje. Seksi donje rublje je pun pogodak ukoliko želite da ga zavedete.

Buntovnička Vodolija

Vodoliju pokreće strast i više ceni seks nego vezu. Zanimljivo, jer za ovaj znak kažu da od strasti više ceni prijateljstvo. Može da je osvoji naizgled neosvojiv partner, odnosno onaj za koga se treba potruditi. Ipak, kad se zaljubi, partnera voli i usprkos svim nesavršenostima. Često na svoju štetu.

Nežne Ribe

Nežne Ribe žele stalnog partnera, a najsitnije probleme u vezi vole da rešavaju seksom. Veza s njima je puna zadovoljstava i uživanja, a ako želite da ih osvojite treba da, zanimljivo, budete agresivni! Previše su bezbrižne i očekuju da ih drugi osvajaju.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: tvbest